Spor
  • 17.1.2010 02:33

ASLAN'DA GOLCÜ ATAĞI!..

Everton’ın Avustralyalı savunma oyuncusu Lucas Neill’i renklerine bağlayarak 2010’un ilk transfer bombasını patlatan Galatasaray, durmak bilmiyor.

Milan Baros’un 1.5 ay oy nayamayacağı için santrfor arayışını hızlandıran Sarı-Kırmızılılar’ın gündeminde 2 yıldız var. Linderoth’u yollayıp kontenjan açmaya çalışan yönetim, birkaç gün içinde sonuç almayı planlıyor. İsveçli oyuncunun sözleşmesi feshedildiği takdirde Aslan, Mısır’ın Zamalek takımında forma giyen Amr Hassan Zaki’yi renklerine bağlamak için düğmeye basacak.

HALDUN ÜSTÜNEL 20 GÜNDÜR AVRUPA’DA

Aksi bu durumda ise Galatasaray yerli oyunculara yönelecek. Yerli futbolcular da ise öncelik Halil Altıntop’ta. Eğer Linderoth gitmemekte diretirse yönetim Schalke’nin satış listesine koyduğu gurbetçi futbolcunun transferine ağırlık verecek.

Yaklaşık 20 gündür Avrupa'da transfer çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Haldun Üstünel’in santrfor transferinde de olumlu adımlar attığı ancak, Sarı-Kırmızılı takımın kadrosunda 8 yabancı kontenjanının dolu olması nedeniyle yönetimin Linderoth’u ikna etmeye çalıştığı bildirildi. Yönetimin Linderoth’un menajerini İstanbul’a davet ettiği ve tecrübeli oyuncunun alacaklarını verip sözleşmesini karşılık olarak fesh etmeyi teklif edeceği öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 11:06

İLGİLİ HABERLER