Gündem
  • 11.12.2004 15:50

ASO BAŞKANI ZAFER ÇAĞLAYAN İLE ATO BAŞKANI SİNAN AYGÜN MAÇ İÇİN İDDİAYA GİRDİ, BU İŞTEN BAYKAL KARLI ÇIKTI...

ÜMİT GÖKMEN
ANKARA- Turan Güneş Bulvarı'nda açılan 'Kar Spor ve Kayak Mağazası' açılışı siyasileri biraraya getirdi. Açılışta CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Sinan Aygün ve Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Zafer Çağlayan samimi bir tablo sergilerken, spor ürünlerinin tanıtımını ünlü manken Çağla Şikel yaptı.
Erzurumlu Milli Kayakçı Arif Araftargil'in sahibi olduğu Kar Spor ve Kayak Mağazası'nın açılışında CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, AK Parti'li Milletvekilleri, ATO Başkanı Sinan Aygün, ASO Başkanı Zafer Çağlayan, Radyo-Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Fatih Karaca, DYP Genel Başkan Yardımcısı Saffet Arıkan Bedük ve Ankara Giyim Sanayicileri Derneği (AGSD) Başkanı Canip Karakuş katıldı. Mağazanın açılış kurdelesini beraber kesen Baykal, Aygün ve Çağlayan, spor ürünlerini gezerek, mağaza sahibi Arif Araftargil'i kutladılar. Üçlü, kendilerine ikram edilen Erzurum yöresine özgü peynir ve ekmekten de yediler.
ATO Başkanı Sinan Aygün ve ASO Başkanı Zafer Çağlayan hafta sonu oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisi için iddiaya girerken, CHP Genel Başkanı Baykal, maçla ilgili, "Bunlardan biri kaybedecek, birisi kazanacak. Ama hangisi kazanırsa kazansın, sonuçta kazanan ben olacağım" dedi. Ürünleri tanıtan ünlü manken Çağla Şikel ise Galatasaray şapkası giyerek basına poz verirken, kucağına verilen bir çocuğu da sevdi.
Erzurum'da 18 mağazası bulunan ve babası da eski bir sporcu olan Milli Kayakçı Arif Araftargil'in Ankara'da açtığı 2. kar mağazası şubesi olurken, sporcu ailenin oldukça heyecanlı olduğu gözlendi. Açılışa geç kalan RTÜK Başkanı Fatih Karaca ise, Araftargil ailesini kutlarken, mağazadaki ürünleri gezdi. Mağazanın açılışına Ankaralılar da yoğun ilgi gösterdi.
Mağaza sahibi Arif Araftargil, 82 kez Milli Takım forması giyerken, 1998 yılında Japonya'da yapılan 18. Kış Olimpiyatları'nda da Türkiye'yi temsil eden tek Türk sporcusu olmuştu.
Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 23:26

İLGİLİ HABERLER