Medya
  • 28.4.2021 22:47

ATV'nin dizisi Bir Zamanlar Çukurova'da Kerem Alışık ve Murat Ünalmış birbirine girdi.

ATV'nin sevilen dizisinin setinde kavga! Hakaretler havada uçuştu, çekimler iptal edildi..ATV'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'da Kerem Alışık ve Murat Ünalmış birbirine girdi.

ATV kanalında üç sezondur yayın hayatına devam eden Bir Zamanlar Çukurova setinde son zamanlarda gerginlik hakim... Son iki haftadır sette soğuk rüzgarlar esiyor. Dizinin Feleke'si Kerem Alışık ile başrol Murat Ünalmış tartıştı.Bir Zamanlar Çukurova setinde olaylar git gide büyüyünce dizinin yapımcısı Timur Savcı, çekimlerin yapıldığı Adana'ya gitti. Ortamı sakinleştirmek için elinden geleni yapan Savcı'nın çabalarına rağmen sette dün yine gerginlik yaşandı.

Yönetmen Murat Saraçoğlu'nun olduğu bir çekim sırasında Kerem Alışık sahneyi değiştirmeye çalıştı. Bunun üzerine Murat Ünalmış senaryonun manipüle edildiğini belirterek duruma itiraz etti.Alışık, Ünalmış'a hakaret edince ortam aniden gerildi. Yönetmen Saraçoğlu seti paydos etti. Bu sırada tartışma yönetmen tarafından da kayda alındı ve görüntüler yapım şirketine iletildi. 

TV100'de yer alan habere göre, krizin nasıl çözüleceği henüz bir netliğe kavuşmadı. Öte yandan geçen aylarda Bir Zamanlar Çukurova'ya veda eden başrol oyuncularından Uğur Güneş'in de Kerem Alışık'la yaşadığı gerilim yüzünden diziden ayrıldığı gündeme gelmişti.Murat Ünalmış: 23 Nisan 1981 yılında Kayseri’de dünyaya geldi. Aslen baba tarafından Kayserilidir. Çocukluk yılları doğup büyüdüğü memleketi Kayseri'de geçmiş, ortaokul döneminde iken İstanbul'a yerleşmiştir.

Güncellenme Tarihi : 28.4.2021 22:52

İLGİLİ HABERLER