Asayiş
  • 9.7.2009 09:06

AVCILAR'DA TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ 1 YARALI

YÜKSEL ŞİMŞEK/İSTANBUL

Edinilen bilgiye göre, Ahmet Yıldırım yönetimindeki 34 VJJ 56 plakalı minibüs D-100 karayolunda, Topkapı'dan Büyükçekmece istikametine giderken, başka bir aracın sıkıştırması sonucu önce belediyeye ait bir temizlik aracına çarptı. Aracın kontrolünü kaybeden Yıldırım daha sonra bariyerlere girdi. Kazada minibüsteki Ertan Mansıroğlu (38) hayatını kaybederken, Ahmet Yıldırım ve Erdinç Çalışkan yaralandı.

Görgü şahitlerinin verdiği bilgiye göre, sol şeritten gelen siyah bir otomobil yol temizliği yapan belediye araçlarını fark edince orta şeride geçti. Daha sonra Ahmet Yıldırım'ın kullandığı minibüsü gören araç sağ şeride geçerek minibüsü sıkıştırdı. Yıldırım, kimliği belirlenemeyen şahsın kullandığı otomobile çarpmamak için direksiyonu kırınca solunda bulunan İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait temizlik aracına, daha sonra ise savrularak bariyerlere çarptı.

Minibüsteki yolculardan Ertan Mansıroğlu içerde sıkışırken, Ahmet Yıldırım ve Erdinç Çalışkan, belediye çalışanları tarafından araçtan yaralı halde çıkarıldı.

Belediye çalışanları, tüm çabalarına rağmen Mansıroğlu'nu araçtan çıkaramayınca itfaiye ekiplerinden yardım istedi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri Mansıroğlu'nu dışarı çıkardı. Ancak olay yerine gelen sağlık ekipleri Mansıroğlu'nun öldüğünü belirledi.
Mansıroğlu'nun cesedi Avcılar Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, yaralılar Ahmet Yıldırım ve Ertan Çalışkan'ın Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne tedavi altına alındığı öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:23

İLGİLİ HABERLER