Spor
  • 26.4.2021 10:36

Avrupa Türkleri konuşuyor!.. Burak Yılmaz, Enes Ünal...

Avrupa futbolunda son haftalara yaklaşıldığı bu dönemde milli yıldızlarımız attıkları goller ve yaptıkları asistlerle ön plana çıkmaya başladı. Bu hafta Burak Yılmaz 2 gol 1 asistle Fransa damga vururken, İspanya'da Getafe forması giyen Enes Ünal attığı gollerle adından söz ettirdi. İşte milli yıldızlarımızın bu haftaki performansları...

OZAN KABAK - LİVERPOOL

İngiltere Premier Lig'de Ozan Kabak'ın formasını giydiği Liverpool, ligde bu hafta Newcastle United karşısında son dakikada yediği golle adeta yıkıldı. Yenen golde top Ozan Kabak'ın kafasında sekip rakibe gitti. Milli futbolcumuz bu şanssızlığına rağmen, maçın genelinde gösterdiği performansla beğeni topladı. Karşılaşmada 90 dakika forma giyen Ozan'dan İngiliz basını övgü dolu sözlerle bahsetti.

BURAK YILMAZ - LILLE

Burak Yılmaz Fransa Ligue 1'de şampiyonluk mücadelesi veren Lille'e kritik Lyon maçında elde edilen 3-2'lik galibiyetle hayati bir 3 puan kazandırdı.

Karşılaşmada 2-0 geriye düşen Lille'de ilk yarının son dakikasında sahneye çıkan Burak nefis bir frikik golüyle skoru 2-1'e getirdi. İkinci golün asistini yapan milli yıldızımız, 3. golde de sahneye çıktı.

YUSUF YAZICI - LILLE

Yusuf Yazıcı ise Lille'nin Lyon karşısındaki galibiyet golünde yaptığı asistle önemli bir katkıda bulundu. Oyuna 80. dakikada giren Yusuf, 85. dakikada Burak Yılmaz'ın attığı golde, yaptığı asistle galibiyeti getiren isimlerden oldu.

ZEKİ ÇELİK - LILLE

Lille'de forma giyen bir başka milli futbolcumuz Zeki Çelik de Lyon karşısında 90 dakika forma giyerken gösterdiği performansla beğeni topladı.

ENES ÜNAL - GETAFE

İspanya La Liga'da bu hafta Enes Ünal fırtınası esti. Ligde kalma mücadelesi veren Getafe'nin Huesca'ya konuk olduğu maçta 2 gol kaydeden milli futbolcumuz takımına 2-0'lık galibiyeti getiren isim oldu. Enes'in karşılaşmada attığı ikinci gol görülmeye değerdi.

OKAY YOKUŞLU - WEST BROMWICH ALBİON

İngiltere Premier Lig'de Okay Yokuşlu'nun formasını giydiği West Bromwich Albion, deplasmanda Aston Villa ile 2-2 berabere kaldı ve ligde kalma şansı adına önemli bir puan aldı. Maçta 90 dakika forma giyen Okay, başarılı performansıyla dikkat çekti.

ORKUN KÖKÇÜ - FEYENOORD

Feyenoord'un Hollanda 1. Ligi 30. haftasında 0-0 sona eren Vitesse maçına milli yıldızımız Orkun Kökçü, ilk 11'de başladı ve 90 dakika oyunda kaldı.

 

Güncellenme Tarihi : 26.4.2021 10:39

İLGİLİ HABERLER