Spor
  • 2.2.2023 13:26

Avrupa ve Arjantin basını Mauro Icardi'yi konuşuyor

Avrupa ve Arjantin basını Mauro Icardi'nin Ümraniyespor maçındaki performasını konuşuyor

Galatasaray sahasında 2-1 geriye düştüğü maçta Ümraniyespor'u 3-2 ile geçerken, Mauro Icardi attığı iki golle yıldızlaştı. Arjantinli yıldızın performansı Avrupa ve Arjantin basınında da yer aldı.Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Galatasaray sahasında Ümraniyespor'u konuk etti. Konuk ekip 11. dakikada Umut Nayir'in attığı golle 1-0 öne geçti. Sarı - kırmızılılar bu gole 32. dakikada Abdülkerim Bardakçı ile yanıt verdi. 39. dakikada ise Oğuz Gürbulak'ın attığı golle Ümraniyespor bir kez daha öne geçerek ilk yarıyı 2-1 önde kapattı.

60. dakikada Galatasaray bir penaltı kazandı. Topun başına geçen Icardi, panenka vuruşuyla topu filelere göndererek skora bir kez daha denge getirdi. 83. dakikada Icardi bir kez daha sahneye çıktı ve Galatasaray'ı öne geçiren golü kaybetti. Sarı - kırmızılılar sahadan 3-2 galibiyetle ayrıldı. Avrupa ve Arjantin basını maça geniş yer ayırırken, Mauro Icardi'nin performansını öne çıkardı.

AS

İspanyol As gazetesi Galatasaray - Ümraniyespor maçına yer ayırırken Mauro Icardi'nin performansına övgüler yağdırdı. 'Icardi Türkiye'yi fethediyor' başlıklı haberde, "Hiç kimse Arjantinli golcüden bu kadar yüksek bir performans beklemiyordu. Rosariolu oyuncu performansıyla herkesi şaşırttı.

Olağanüstü bir form ve özgüvene sahip olan Icardi, bu performansını sezon sonuna kadar sürdürmeyi umuyor. Arkasında Mertens, Mata ve Rashica gibi yetenekli oyuncular var ve bu avantajı etkili bir şekilde kullanıyor."

BEIN SPORTS ABD

Bein Sports ABD DE Icardi'nin performansına yer verdi. 'Icardi, Galatasaray'ın galibiyetinde bir panenka ve bir harika kafa golü attı. Mauro Icardi, Süper Lig liderinin geriden gelerek kazanmasına yardımcı oldu' ifadeleri kullanıldı.

BEIN SPORTS FRANSA

Bein Sports Fransa'nın, "Icardi, Galatasaray'ı büyük bir tuzaktan kurtardı' başlığıyla duyurduğu haberde, "Mauro Icardi, Galatasaray'ı, son sıralarda yer alan Ümraniyespor karşısında ipten aldı ve sıralamadaki üstünlüğünü yeniden kazandı' ifadeleri yer aldı.

TYC SPORTS

Arjantin'in en büyük spor gazetelerinden TYC Sports da Mauro Icardi'nin performansına geniş yer ayırdı. 'Mauro Icardi, Galatasaray'ın galibiyetinde çift gol kaydetti' başlıklı haberde; "Galatasaray, Arjantinli'nin yer aldığı maçta beklenmedik şekilde 2-1 geriye düştü.

Icardi, takımı lehine kazanılan penaltının başına geçti ve çelik gibi sinirleriyle beraberliği sağlamak için topu filelere gönderdi. Rosariolu oyuncu maçın sonuna doğru kendisine doğru gelen çok iyi bir ortada topu kafa vuruşuyla filelere gönderdi ve 3-2'lik galibiyeti ilan etti."

Güncellenme Tarihi : 2.2.2023 13:30

İLGİLİ HABERLER