Gündem
  • 2.9.2006 09:35

AYAKLARINI DA YIKARIM AMA NİKAHSIZ ÇOCUK DOĞURMAM

"Sabahların Sultanı" isimli sabah programıyla yeni yayın döneminde ekranlara dönecek olan Seda Sayan "Padişah Halı"yla ortak çalışma kararı aldı. Sayan, sultan kıyafetleri ve kahverengiye boyattığı saçlarıyla dikkat çekti.

 

Herkesin kendisinden ikinci imzayı atıp Nihat Doğan'la evlenmesini beklediğini söyleyen Sayan, "Aylardır padişahla evleneceğimi söylüyordum. Bugün sizlerin huzurunda imzayı atıyorum. Öncelikle padişahımla evleneyim şehzade Nihat'ı düşünürüm. Bana evlilik teklifi etmediki evleneyim onunla. Nişan yüzüğünü taktı programda, ondan sonra hiçbir şey gerçekleştiremedi. Elini çabuk tutan padişah geldi, sultanını aldı. Uçağı uçuramadı, havai fişek patlatamadı. Rumeli Hisarı iptal oldu, ben evliik teklifi almadım ki... Becereksiz, meteliksiz o adam, padişah geldi aldı beni" dedi.

HÜLYA BENİM ZOR GÜNÜMDE YANIMDA OLDU

Hülya Avşar'ın, Seda sayana geçtiğimiz aylarda kendisinden yaşça küçük insanlarla birlikte oluyor diyerek eleştiri yapması üzerine kendisinden 7 yaş küçük Ali Güvenle olan ilişkisi hakkında daha önce yorum yapan Sayan, "Ben her şeyi zamanında konuşurum. Bu konular tekrar tekrar uzayınca hoş şeyler olmuyor ama annemi arayıp geçmiş olsun dileklerini sunması, arkadaşımın zor günümde yanımda olması hoş bir şey. Bizim birbirimize bu camianın içinde böyle zaman zaman atısmalarımız oluyor. Kötü günde ele ele vermek kadar güzel bir şey" dedi.

Çocuk sahibi olmayı çok istediğini ancak bunun için evlenmesi gerektiğini de belirten Sayan, "Kaya Çilingiroğlu ve Feraye Tanyolaç çiftine de "Nikahsız çocuk doğurmam" diyerek göndermeler yaptı. Ben evlenmeden çocuk sahibi olanlara hiç bir zaman söz söylemedim ama olmaz bence çocuk için çok sakıncalı, o çocuğun okul hayatında, çevresinde zor durumda kalmasını gerektiren bi durum. Ben evlenmeden çocuk sahibi olmam yani olmazsam iyi olur. Bu durum anne ile babayı bağlamıyor çünkü. Çocuk açısından çok kötü, çocuğun pisiklojisi bozuluyor. Küçük çocuklar birbirine karşı çok acımasızlar. Herkesin kendi hayatı bir şey söylemek bana düşmez" diyerek yorum yaptı. "Sevdiğim erkeğin ayaklarını da yıkarım" diyerek konuşmasını noktalayan Sayan, " Bu ayıp bir şey değil, ben sevdiğim insanın ayaklarını yıkarım, hiç yıkamadım ama yıkarım. İyi günde köü günde diye başlıyor her şey. Birlikteliklerde ve ikili ilişkilerde önemli bir durum var ise bir kadın erkeğin ayaklarını yıkar" dedi.HÜRRİYET

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 03:46

İLGİLİ HABERLER