Spor
  • 20.5.2013 10:20

Aybaba futbolcularına veda etti!..

SPOR Toto Süper Lig'in son haftasında dün akşam deplasmanda Kayserispor'a 2-0 yenilerek sezonu 58 puan ile üçüncü sırada tamamlayan Beşiktaş'ta teknik direktör Samet Aybaba İstanbul'a dönüş yolculuğu sırasında oyuncularına iyi tatiller diledi ve yeni sezon öncesi takımı ile vedalaştı.

Uçak İstanbul'a inmeden kısa bir süre önce yerinden kalkarak futbolcuları ile tek tek vedalaşan Aybaba, "Hepinize iyi tatiller diliyorum. Yolculuğun ardından birçoğunuz özel arabaları ile evlerine gidecek. Şimdiden hepinize iyi tatiller diliyorum" ifadelerini kullandı.

YARDIMCI ANTRENÖR RECEP ÇETİN: "BEN BİR AY SONRA BURADA OLMAM"

Yardımcı antrenörlerden Recep Çetin ise oyuncularla vedalaştığı sırada bir futbolcunun kendisine, 'Hocam bir ay sonra yeniden görüşmek üzere' demesi sonrası 'Bir ay sonra ben burada olmam' cevabını vermesi kafalarda soru işareti bıraktı.

FUTBOLCULARA TATİLDE YAPMALARI GEREKEN ANTRENMAN PROGRAMLARI DAĞITILDI

Öte yandan Aybaba, teknik ekibine hazırlattığı antrenman programlarını da uçakta futbolcularına dağıttı. 1 ay boyunca tatilde olacak futbolcularının yapacakları antrenmanların yer aldığı programların her oyuncu için özel olarak hazırlandığı belirtildi.

AYBABA UÇAKTA BULUNAN BAŞKAN ORMAN İLE YOLCULUK BOYUNCA KONUŞMADI

Ayrıca Kayseri'den dönüş yolculuğunda Samet Aybaba'nın daha önceki seyahatlerde olduğu gibi uçakta yer alan yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ön sıralarda oturmadığı bildirildi. Başkan Fikret Orman'ın da yer aldığı uçakta Aybaba'nın Orman dahil hiç bir yönetici ile konuşmadığı ve futbolcuları ile birlikte arka kısımda oturduğu öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:11

İLGİLİ HABERLER