Gündem
  • 31.3.2014 03:22

Aydın’da ilk Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'den

Aydın’da ilk kez yapılan Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde açıklanan resmi olmayan sonuçlara göre oyların yüzde 43’ünü alan Özlem Çerçioğlu, Aydın Büyükşehir Başkanı oldu. Özlem Çerçioğlu’nu yüzde 29 ile Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Savaş ve yüzde 20 ile de MHp Büyükşehir Başkan Adayı Ali Uzunırmak izledi.
Resmi olmayan sonuçların açıklanmasıyla birlikte rakiplerine göre daha fazla oy alan Özlem Çerçioğlu, seçim galibiyetini Atatürk Kent Meydanı kutladı. Alanı dolduran kalabalığı CHP Efeler Belediye Başkan Aday Mesut Özakçan ile birlikte selamlayan Çerçioğlu, birlik ve beraberlik mesajları içeren bir teşekkür konuşması yaptı.
“Değerli Aydınlılar hepinizi çok seviyorum” diyerek teşekkür konuşmasına başlayan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Hepinize verdiğiniz destekten ötürü çok teşekkür ediyorum. 5 yıldır sizden aldığım güçle günde 18 saat çalıştım. Göstermiş olduğunuz teveccühten dolayı sizlere minnettarım. Sorumluluğumun ne kadar büyük olduğunun farkındayım. Seçim döneminde oy veren, vermeyen tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Bu zamanda kadar tüm vatandaşlarımıza adil ve eşit davrandık. Bundan sonra da herkese eşit davranacağız. Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin kapıları 1 milyon Aydınlıya açıktır. Bizler büyük bir aileyiz. Aydın’ın beklediği hizmetleri gerçekleştirmek için tüm siyasi partilerle birlikte çalışmaya hazırız. Kazanan demokrasi oldu” diye konuştu.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 06:27

İLGİLİ HABERLER