Eğitim
  • 26.10.2005 00:01

AYNI ANDA 2 ÜNİVERSİTEDE OKUNABİLECEK

İkinci üniversitede eğitim görmek isteyen öğrenciler, Eskişehir Anadolu Üniversitesi'nin (AÜ) uzaktan öğretim uygulayan Açıköğretim, İktisat ve İşletme fakültelerine kayıt yaptırabilecek.


Anadolu Üniversitesi'nden yapılan açıklamaya göre, yükseköğretim kurumlarının örgün herhangi bir lisans programına kayıtlı öğrenciler ile bu programlardan mezun olanlar, okumakta ya da mezun oldukları alanlarda olmamak üzere 2005-2006 eğitim-öğretim yılında lisans ya da ön lisans programlarının 1. sınıfına kayıt yaptırmak için başvurabilecek. Yükseköğretim kurumlarının örgün herhangi bir meslek yüksekokulu ön lisans programına kayıtlı öğrenciler ile bu programlardan mezun olanlar da, alanları dışında sadece Açıköğretim Fakültesi ön lisans programlarının 1. sınıfına kayıt yaptırabilecek.


İkinci üniversiteye başvuracak adayların kayıt işlemleri, internetten başvuru ve AÖF bürolarından kayıt olmak üzere iki aşamada yapılacak. İkinci üniversiteye başvuracak adaylar, 7 Kasım'a kadar "http://aofkayit.anadolu.edu.tr" internet adresinden de başvuruda bulunabilecek. İnternetten başvuru işlemlerini tamamlayanlar ise, kendilerinden istenen kayıt belgelerini hazırlayarak, 14-24 Kasım tarihlerinde Açıköğretim Fakültesi bürolarına kayıtlarını yaptırabilecek.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:48

İLGİLİ HABERLER