Gündem
  • 4.11.2020 23:31

Azerbaycan bir Ermeni uçağını daha düşürdü

Azerbaycan, Ermenistan’a ait bir SU-25 uçağını daha düşürüldü

Azerbaycan Silahlı Kuvvetlerince Ermenistan’a ait saldırı hazırlığındaki SU-25 uçağı düşürüldü. Ermenistan’a ait düşürülen uçak sayısı 7 oldu.

Milli Savunma Bakanlığından (MSB) yapılan açıklamada, "Azerbaycan Silahlı Kuvvetlerince Ermenistan’a ait saldırı hazırlığındaki SU-25 uçağı düşürüldü. Ermenistan’a ait düşürülen uçak sayısı 7 oldu" denildi.

Azerbaycan, GEÇEN HAFTA Ermenistan'a ait bir SU-25 savaş uçağını daha düşürdü

Azerbaycan ordusu, Ermenistan'a ait bir SU-25 savaş uçağını daha düşürdü. Azerbaycan Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, uçağın Azerbaycan hava savunma güçlerince imha edildiği belirtildi.

Azerbaycan ordusunun, Ermenistan'a ait bir Su-25 savaş uçağını daha düşürdüğü bildirildi.

Azerbaycan Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, Zangilan bölgesinde Ermenistan'a ait Su-25 savaş uçağının Azerbaycan mevzilerine saldırı girişiminde bulunduğu ifade edildi.

Açıklamada, uçağın Azerbaycan hava savunma güçlerince imha edildiği belirtildi.

Milli Savunma Bakanlığından (MSB) yapılan açıklamada da, "Kahraman Azerbaycan Ordusu, bir yandan işgal altındaki öz topraklarını kurtarmaya devam ederken bir yandan da Ermenistan Ordusu’nun saldırılarını püskürtmeye devam ediyor. Azerbaycan Ordusu, saldırı hazırlığındaki Ermenistan’a ait bir SU-25 uçağını daha düşürdü" ifadeleri kullandı.

Güncellenme Tarihi : 4.11.2020 23:38

İLGİLİ HABERLER