Spor
  • 5.6.2009 05:21

AZİZ YILDIRIM DAUM'A 50 MİLYON EURO AYIRDI!..

Alman gazeteleri, Aziz Yıldırım ve yöneticilerin Zürih’te 3.5 saat görüştükten sonra el sıkıştıkları tecrübeli teknik adama sınırsız imkanlar sunduğunu yazdı.

F.Bahçe’nin transfer listesinde Hollandalı santrfor Ruud van Nistelrooy’un da bulunduğu belirtildi.

ÜÇ sezon çalıştırdığı F.Bahçe’ye iki şampiyonluk kazandıran Christoph Daum, sarı lacivertli takıma 50 milyon Euro’luk dev transfer bütçesiyle dönüyor. Fenerbahçe ile 3 yıllığına anlaşmaya vardığı belirtilen Daum, Alman gazetelerinin manşetlerini süslüyor. Tatil için gittiği Mallorca’dan Zürih’e geçen ve sarı lacivertli yöneticilerle yaklaşık 3.5 saat görüştükten sonra el sıkışıp İspanya’ya dönen tecrübeli teknik adamın 50 milyon Euro’luk transfer bütçesi ile yola çıkacağı iddia edildi. Başkan Aziz Yıldırım, Şekip Mosturoğlu, Ali Yıldırım ve Murat Özaydınlı ile yeniden yapılanma yolunda fikir alışverişinde bulunan Daum’un eski gözağrısı F.Bahçe’ye döndüğünü vurgulayan gazeteler, Türkiye sevdasının yeniden alevlendiğini ifade ettiler.

Hollandalı sıcak bakıyor

Başkan Aziz Yıldırım’ın transfer konusunda Daum’a çılgınca bir bütçe sunduğunu dile getiren gazeteler, G.Saray’ın da gündeminde olan Real Madrid’in Hollandalı santrforu Ruud van Nistelrooy’un F.Bahçe’nin en güçlü yabancı oyuncu adayı olduğunu yazdı.

Premiere Lig’de yıllarca Manchester United formasını giydikten sonra Real Madrid’e transfer olan ve burada da istikrarlı bir çizgi yakalamasına rağmen sakatlık engeline takılan Nistelrooy’un F.Bahçe’nin teklifine sıcak baktığı bildirildi. Hollanda’daki çocukluk yıllarında mahalle arkadaşlarının birçoğunun Türk olması nedeniyle Türkiye’ye sempati duyan Hollandalı yıldızın transferinin bu yüzden kolaylaştığı vurgulandı.

Önce yerliler bitecek

Daum’la yapılan görüşmede, birkaç yabancı oyuncunun isminin gündeme geldiği, Alman hocanın mutlaka bir ön libero alınması gerektiğini savunduğu ifade edildi. Christoph Daum’a 50 milyon Euro’luk transfer bütçesi sözü veren F.Bahçe Yönetimi, ilk etapta yerli transferini bitirmek istiyor. Kayserisporlu Mehmet Topuz, Gaziantepsporlu Bekir İrtegün ve İsmail Köybaşı, Ankarasporlu Özer Hurmacı, Sivassporlu İbrahim Dağaşan’ı kadrosuna katmak isteyen yönetim, önümüzdeki günlerde bombaları patlamaya hazırlanıyor. Rusya’dan teklif alan Sivassporlu Bilica’nın da tercihini F.Bahçe’den yana kullanacağı öğrenildi. HÜRRİYET

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 17:06

İLGİLİ HABERLER