Spor
  • 30.9.2010 04:01

'AZİZ'İN ELİNİ BİLE SIKMAM...'

Volkan Demirel'in düğünü öncesi araları bozulan Aziz Yıldırım ile Ali Şen arasındaki söz düellosu her geçen gün biraz daha büyüyor. Fenerbahçe'nin efsanevi başkanı Şen, "Volkan önce beni düğününe çağırdı. Sonra Aziz Yıldırım'ın, 'O geliyorsa ben gelmem' sözlerini aktardı. Bu saatten sonra Aziz Yıldırım'la bir yerde karşılaşsak ona elimi bile vermem. Beni üzüp kırdı. Taraftarın tepki göstereceğini her halde hesaba katamadı" dedi.

YILDIRIM ARKADAŞIM DEĞİL
Aziz Yıldırım'la en son bir yemekte görüştüklerini söyleyen Ali Şen, "O zaman büyük sıkıntıdaydı. Ondan sonra hiçbir yerde bir araya gelemedik. Çünkü Aziz benim arkadaşım değil kulüp başkanım. Daha evvel de şampiyonluğu kaybettiğimiz Denizlispor maçından sonra beni çağırdı. Neden şampiyon olmadıkları için tutup da kulağını çekmedim. Tenkit ettiğim için bana kızıyormuş. Ben Ali Şenim. Tabii ki tenkit ederim" ifadesini kullandı.

KOCAMAN'I GETİRMEZDİM
Aziz Yıldırım'ın başarısız olduğunu savunan Şen, "Harcanan paraların karşılığını istiyorum. Büyük paralar harcandığı halde Fenerbahçe Avrupa'da yok. Demek ki ortada bir yanlışlık var. Bunu söylediğimde kızıyorsa kızsın. Kimse kulübün sahibi değil" diye konuştu. "Başkan olsam Avrupa şampiyonuyduk" diyen Ali Şen, "Aykut Kocaman'ın sızlanmaya hakkı yok. Çünkü Fenerbahçe'nin kadrosu Türkiye'nin en iyisi. Ben direkt konuşan biriyim. Ben olsam takımın başına Aykut Kocaman'ı kesinlikle getirmezdim" yorumunda bulundu.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 03:12

İLGİLİ HABERLER