Asayiş
  • 11.2.2019 09:38

Baba ile oğlu evlerinde çıkan yangında can verdi!

Eskişehir Odunpazarı'nda, 2 katlı bir evde çıkan yangında, Uğur Çaylak (26) ile onu kurtarmaya çalışan babası Yaşar Çaylak (52) yaşamını yitirdi. Yangında eşi ile oğlunu kaybeden Tülay Çaylak ise kaldırıldığı hastanede tedaviye alındı

Eskişehir'in merkez Odunpazarı ilçesine bağlı Akçağlan Mahallesi Poyraz Sokak'taki Yaşar-Tülay Çaylak çiftine ait 2 katlı evde, saat 05.00 sıralarında, iddiaya göre, elektrikli ısıtıcının devrilmesi sonucu yangın çıktı. Alevler, tüm evi sarmaya başlarken, üst katta bulunan ve dumandan etkilenen Tülay Çaylak, komşular tarafından dışarı çıkarıldı.

OĞLUNU KURTARMAYA ÇALIŞTI

DHA'da yer alan habere göre alt katta uyuyan Uğur Çaylak ile onu kurtarmak için yanına gelen babası Yaşar Çaylak ise hayatını kaybetti. Evdeki yangın, itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu güçlükle söndürüldü.

 

 

KURTULAN ANNE TEDAVİ ALTINDA

Baba-oğulun kullanılamaz hale gelen evden alınan cansız bedenleri, otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna götürüldü. Aynı hastanede tedaviye alınan Tülay Çaylak'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis, yangınla ilgili soruşturma başlattı.

Güncellenme Tarihi : 11.2.2019 09:39

İLGİLİ HABERLER