Gündem
  • 1.3.2021 12:04

Baba , oğul ve gelin 15 gün içerisinde koronavirüsden öldü

Baba, oğul ve gelin 15 gün içinde koronavirüsten hayatını kaybetti

Son dakika haberler... İstanbul'da yaşayan 79 yaşındaki Ali Yeşilyurt, 58 yaşındaki oğlu Süleyman Yeşilyurt ile 55 yaşındaki gelini Leyla Yeşilyurt koronavirüs tedavisi gördükleri hastanede 15 gün içinde hayata veda etti.

İstanbul'da yaşayan 79 yaşındaki Ali Yeşilyurt, 58 yaşındaki oğlu Süleyman Yeşilyurt ile 55 yaşındaki gelini Leyla Yeşilyurt koronavirüs tedavisi gördükleri hastanede 15 gün içinde hayata veda etti. Yeşilyurt ailesi dün Trabzon'un Of ilçesinde toprağa verildi. Babası ve eşinin ardından hayatını kaybeden Süleyman Yeşilyurt, hastanede tedavi altındayken sosyal medya hesabından canlı yayın yaparak yaşadıklarını anlattığı görüntüler ortaya çıktı.Görüntülerde,"bu hastalık bizi ailece yıktı. Ateşim bir çıkıyor,bir iniyor. Hastanede güzel bakım yapılıyor. İnşallah lanet hastalıktan kurtulacağız" demişti.

BABA,OĞUL VE GELİN TOPRAĞA VERİLDİ

İstanbul'un Bahçelievler ilçesi Yenibosna mahallesinde yaşayan 79 yaşındaki Ali Yeşilyurt koronavirüse yakalandı ve hemen hastanede tedavi altına alındı. Bu durumda oğlu Süleyman Yeşilyurt ve gelini Leyla Yeşilyurt'a koronavirüs testi yapıldı. Test sonuçları pozitif çıkan Süleyman ve Leyla Yeşilyurt çifti tedavi altına alındı. 12 Şubat'ta Ali Yeşilyurt(79), 2 gün arayla 14 Şubat'ta gelini Leyla Yeşilyurt(55) ve 27 Şubat'ta ise oğlu Süleyman Yeşilyurt hayatını kaybetti. Baba, oğul ve gelin memleketleri Trabzon'un Of ilçesine bağlı Balaban Mahallesinde dün toprağa verildi.

HASTANEDE SON CANLI YAYININI YAPTI

Koronavirüsten babası ve eşinin kaybeden ve ardından yaşama veda eden oğul Süleyman Yeşilyurt, sosyal medya hesabından hastanede tedavi görürken son kez canlı yayın yaptığı ortaya çıktı. Yeşilyurt, sosyal medya hesabından canlı yayın paylaşımında "hastalık ailece bizi yıktı , nefes almak ve hareket etmekte zorlanıyorum.Ateşim bir çıkıyor, bir iniyor. Bu hastalık çok lanet bir şey. Hastanede tedavimiz çok iyi yapılıyor. İnşallah iyi olacağız. Son halim bu" ifadelerinde bulundu.

 

Güncellenme Tarihi : 1.3.2021 12:21

İLGİLİ HABERLER