Eğitim
  • 11.10.2006 07:05

BAHAR ŞENLİKLERİNE YASAK YOK

İstanbul Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, bazı basın ve yayın organlarında İstanbul'daki üniversitelerde bahar şenliklerinin düzenlenmesinin valilikçe yasaklandığı yolunda haber ve yorumlar yer aldığı hatırlatıldı.

Açıklamada, "Böyle bir yasaklama kesinlikle söz konusu değildir. Valiliğimizce bu yönde bir karar alınmadığı gibi, esasen üniversitelerde düzenlenen etkinliklere izin verme yetkisi de rektörlüklere ait bulunmaktadır'' denildi.

Açıklamada, şu görüşlere yer verildi: "Geçen yılki etkinlikler sırasında bazı ideolojik grupların yasa dışı faaliyetlerde bulundukları gözönüne alınarak rektörlerin bu konuda gerekli tedbirleri almaları, öğrenciler arasında şiddet kullanmaya yönelik hareketlerin önlenmesi için duyarlı olmaları istenilmiştir."

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 02:33

İLGİLİ HABERLER