
Bahçeli bakın kaç maaşını bağışladı
MHP Genel Başkanı Bahçeli twitter hesabından paylaşımda bulundu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür etti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 7 maaşını bağışlayarak başlattığı koronavirüsle mücadeleye ilişkin yardım kampanyasına destek yağıyor.
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından #BizBizeYeterizTürkiyem sloganı ile başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası'na MHP Gnel Başkanı Devlet Bahçeli 5 maaşını bağışlayarak destek verdi.
Bahçeli, "Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı olarak Milli Dayanışma Kampanyası'na 5 maaşımla katılıyorum." ifadesini kullandı.
MHP lideri, sosyal medya hesabından yaptığı bağışa ilişkin açıklamada şunları söyledi:
Bugün akşam Sayın Cumhurbaşkanımızın konuşmasını dikkatle takip ettim. “BİZ BİZE YETERİZ” diyerek başlattığı “MİLLİ DAYANIŞMA KAMPANYASI” hakikaten takdir ve tebrike layıktır. Sayın Cumhurbaşkanımıza gönülden teşekkür ediyorum.
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı olarak MİLLİ DAYANIŞMA KAMPANYASI’na beş (5) maaşımla katılıyorum. İnşallah bu günleri atlatacağız, inanç birliği yaparak, ortak akıl ve irade paydasında buluşarak huzurlu ve güvenli yarınlara beraberce ulaşacağız."