Gündem
  • 14.5.2024 11:25

Bahçeli Eurovision'da birinci olana şaştı.. Bu nasıl bir erkek

Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Lideri Devlet Bahçeli, Eurovision Şarkı Yarışması'nın birincisine tepki göstererek "Birinci olan erkek sanatçının tüylü ceket, pembe saten etekle yarışmada boy göstermesi utanç verici yozlaşmanın teyididir" dedi.

Bahçeli'den Eurovision tepkisi

Bahçeli, konuşmasında Eurovision Şarkı Yarışması'nın birincisine tepki gösterdi.

"Utanç verici yozlaşmanın teyididir"

Bahçeli "Birinci olan erkek sanatçının tüylü ceket, pembe saten etekle yarışmada boy göstermesi utanç verici yozlaşmanın teyididir" dedi.

"İsrailli şarkıcıya itirazlar yoğun olsa da sonuç alınamamıştır"

Eurovision birincisine tepki gösteren Devlet Bahçeli şunları kaydetti:

Önceki yüzyılı kaybetsek de Yeni yüzyılı kaybetmeyeceğiz. Milli eğitim en büyük kozumuz ve enerjimizdir. Memnuniyetsiz kitleler sapkın eğilimlerin pençesindedir. Eurovision şarkı yarışması insanlığın nasıl bir tehdit ile yüz yüze kaldığını belgelemiştir. Sanattan çok siyasi içerikli yarışmanın çöküş propagandasına dönüşmesi kokuşmuşluğu göstermiştir. Eurovision Şarkı Yarışması insanlığın nasıl bir tehditle yüz yüze kaldığını belgelemiştir. İsrailli şarkıcıya itirazlar yoğun olsa da sonuç alınamamıştır.

"Marjinalliğin dozajı korkunç düzeylerdedir"

Sanattan çok siyasi içerikli yarışmanın ahlaki çöküşe dönüşmesi, erkekle kadın arasında 3. türün tedavüle çıkması ibret levhası olmuştur. Marjinalliğin dozajı korkunç düzeylerdedir. Birinci olan erkek sanatçının tüylü ceket, pembe saten etekle yarışmada boy göstermesi utanç verici yozlaşmanın teyididir. Bunun adına çağdaşlık deniyorsa biz de diyoruz ki batsın böyle çağdaşlık anlayışı. Biz çağdaşlığı ve modernliği kendi özümüzde kendi değer yargılarımızda bulacağımızı kararlılıkla belirtmek istiyorum. Kendimiz kalarak, aile yapımızı koruyarak hem Türk hem de Müslüman olarak Kızılelma destanını kahramanca haykıracağız.

"Tüm vatandaşlarımıza selamlarımı gönderiyorum"

Güncellenme Tarihi : 14.5.2024 11:27

İLGİLİ HABERLER