Gündem
  • 25.4.2023 18:31

Bahçeli'ye Nevşehir'de büyük ilgi!.. Bu akşener partisinde ne ülkücü ne de milletçi bırakmadı

MHP Lideri Devlet Bahçeli'den Akşener'e tepki: Partisinde ülkücü bırakmadı!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Nevşehir'de gerçekleştirilen "14 Mayıs'ta Aziz Milletim Sıra Sende" temalı açık hava toplantısında konuşu. MHP Lideri Devlet Bahçeli, Nevşehir Milli İrade Caddesi'nde halka hitap ederek İP Genel Başkanı Akşener'e "parlamenter sistem" üzerinden tepki gösterdi ve "Partisinde ne ülkücü ne de milliyetçi bırakmıştır" dedi.

detail-photo-fancybox-5

CHP’den İYİ Parti’ye, Deva’dan Gelecek Partisi’ne, HDP’sinden diğer sol, marjinal ve bölücü partilere kadar alayının ana gayesi Parlamenter Sisteme geri dönmektir. İYİ Parti Başkanı, 22 Nisan 2023 tarihinde Ankara’da aynen demiş ki: “Koalisyon hükümeti faydalıdır. Devletin hafızası gitmiştir.”

Umudunu koalisyon hükümetlerine bağlayan bir siyaset anlayışından hayır gelmez. Ortaklık kuran partiler arasında çatışma ve çekişmelerle ülkemizi kilitleyen koalisyon hükümetlerini övmek akılsızlık ve aymazlıktır.

Türkiye ne çekmişse bu arızalı kafalardan çekmiştir. Bu sancılı kafalar istikrara muhaliftir. Bu sakat mantık sahipleri milletimizin huzur, güvenlik ve refah beklentisine hepten mugayirdir. Devletin hafıza kaybına uğradığı söylemek ise katmerli bühtandır. Böylesi siyasi zihniyetlerin derdi koltuktur.

Başbakan olacağım propagandasıyla FETÖ projesinin gönüllü temsilcisi olanlar, geldiğimiz bu aşamada kendi partisinde ne ülkücü bırakmış, ne de milliyetçiye tahammül etmiştir. Hepsini birden dışlamış, kapının önüne koymuştur. Muhataplarını uyarıyorum, devletin hafızası canlıdır.

Türk devlet felsefesinin 2500 yıllık hafızası saat gibi çalışmaktadır. Devlet nedir bilmeyenler, millete yürekten bağlılık hissetmeyenler, siyasi hayatını çıkarcılıkla örtüştürenler Nevşehir’in yüzüne bakamaz, Nevşehir’in takdir ve teveccühüne layık olamaz.

Biz doğruları söylemekten korkmayacağız. Biz yalan, yıkım ve yozlaşma failleriyle mücadeleden kaçmayacağız. Haksızlık ve hayasızlık karşısında susan dilsiz şeytanlardan da olmayacağız. Rahmetle andığım merhum Sezai Karakoç bakınız ne diyordu:

“Onlar sanıyorlar ki, biz sussak mesele kalmayacak.

Halbuki biz sussak, tarih susmayacak.

Tarih sussa, hakikat susmayacak.

Onlar sanıyorlar ki, bizden kurtulsalar mesele kalmayacak.

Hâlbuki bizden kurtulsalar, vicdan azabından kurtulamayacaklar.

Vicdan azabından kurtulsalar, tarihin azabından kurtulamayacaklar.

Tarihin azabından kurtulsalar, Allah’ın gazabından kurtulamayacaklar.”

Şimdi de sorduğum sorulara çok güçlü cevap vermenizi bekliyor, hür ve haysiyetli iradenizin her yerden işitilmesini istiyorum:

"FETÖ’cüleri, PKK’lıları serbest bırakacağını vaat eden Kılıçdaroğlu ve zillet partilerine haddini bildirmek için Aziz Milletim Sıra Sende"

İHA’lara, SİHA’lara, insansız savaş uçağımız Kızılelma’ya, milli muharip uçağımız Hürjet’e, TSK’nın envanterine alınan Altay tankımıza, denize indirilen TCG uçak gemimize, uzaya fırlatılan gözlem uydumuz İMECE’ye, enerjide dışa bağımlılığa darbe vuran doğal gaz rezervimizin hanelerle buluşmasına, düşmana korku salan Atmaca ve Tayfun füzelerimize seviniyor, helal olsun diyorsanız, söz sizlerde, karar elinizde.

FETÖ’cüleri, PKK’lıları serbest bırakacağını vaat eden Kılıçdaroğlu ve zillet partilerine haddini bildirmek için Aziz Milletim Sıra Sende. Terörist Demirtaş’a, Soros’çu Osman Kavala’ya avukatlık yapan Kılıçdaroğlu’nu tasfiye etmek için Aziz Milletim Sıra Sende. Yapılan köprüleri kötüleyen, ayağa kalkan savunma sanayini çarpıtan, tam altın dağıtma vaadini marifet sayan kifayetsizlere meydanın boş olmadığını göstermek için Aziz Milletim Sıra Sende. HDP ile işbirliği yapıp Irak ve Suriye tezkerelerine karşı çıkan, bu kapsamda teröristlere evet, şehitlerimize ve gazilerimize hayır diyen şer cephesini çökertmek için Aziz Milletim Sıra Sende.

FETÖ’cülerle ABD’deki bir benzinlikte bulunan hamburgercide, tefecilerle de Londra’daki bir restoranda Türkiye aleyhine kurgu yapan Kemal Kılıçdaroğlu’nu evine göndermek için Aziz Milletim Sıra Sende. İstikrar içinde istiklalimizi koruyup istikbale hep birlikte ulaşmak için Aziz Milletim Sıra Sende. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kemiklerini sızlatanlardan hesap sormak için Aziz Milletim Sıra Sende.

Seccadeye ayağıyla basanlardan, PYD’yi sınır komşusu görmeyi dileyenlerden, YPG bize mi saldıracak ihanetini ağzına alanlardan, yani bugünkü CHP ve İP yönetimine bedeli ödetmek için Aziz Milletim Sıra Sende.

Çok güzelsin Nevşehir. Allah nazarlardan korusun sizleri. Sonuna kadar biriz, sonuna kadar beraberiz, sonuna kadar da Hep Birlikte Türkiye’yiz.” Vakit, hiçbir ayrım yapmadan, “bayrak”, “vatan” ve “millet” ortak paydasında kucaklaşma vaktidir.

detail-photo-fancybox-2

Güncellenme Tarihi : 25.4.2023 18:38

İLGİLİ HABERLER