Asayiş
  • 27.2.2005 00:08

BAKIRKÖY'DE YOL İNŞAATA DOĞRU ÇÖKTÜ: EN AZ 6 YARALI

MAHMUT SEZER - CENK SARIKAYA
İSTANBUL (İHA) - Bakırköy Fişekhane Caddesi'nde, yeni yapılan bir alışveriş merkezinin inşaat çalışmalarından dolayı asfalt, inşaat temeline doğru çöktü.

 Oluşan göçüğe bir minibüsün ve yoldan geçen yayaların da düştüğü, olayda en az 6 kişinin yaralandığı öğrenildi. Halen göçük altında insanların bulunduğu, kurtarma çalışmalarının sürdüğü kaydedildi.


Bakırköy'de, Caroussel Alışveriş Merkezi'nin yanında inşaatı süren bir alışveriş merkezinin temelinde toprak kayması meydana geldi. Toprak kayması nedeniyle, asfalt yol, inşaata doğru yaklaşık 30 metre çöktü. Yoldan geçen bazı vatandaşlar ve içinde yolcuların bulunduğu bir minibüs de temele düştü.

 
Olayda, en az 6 kişinin yaralandığı öğrenildi. Olayda yaralananlardan Fatih Özlem (23), Hüseyin Yıldız (22), Atilla Güner (24), Nilüfer Tahiroğlu (21), çevreden yetişen vatandaşlar tarafından Bakırköy Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi, polis ve ambulans sevk edildi. İtfaiye ekipleri, göçük altında kalan vatandaşların kurtarılması için çalışma başlattı. Enkaz altında hala yaralıların bulunduğu kaydedildi.

Güncellenme Tarihi : 17.3.2016 11:11

İLGİLİ HABERLER