Spor
  • 20.6.2021 21:54

Bakü'deki maça Mert Müldür damgası! İsyan etti

EURO 2020'ye büyük umutlarla ve büyük hedeflerle katılan Milli Takımımız, grup aşamasında İtalya, İsviçre ve Galler ile oynadı. 3 maçta 1 gol atan Milli Takımımız, 8 gol yiyerek puansız veda etti. Öte yandan Mert Müdür'ün isyanı ekranlara yansıdı.

Tarihinde 7. kez büyük turnuvada boy gösteren A Milli Takımımız, 0 puan ve eksi 7 averajla en kötü performansını sergiledi. Türkiye, EURO 96'dan sonra ikinci kez bir büyük turnuvada puan alamadı.

GÜNEŞ KARAR DEĞİŞTİRDİ

GÜNEŞ KARAR DEĞİŞTİRDİ

Golden önce Şenol Güneş, İrfan Can Kahveci'nin numarasını vermişti değişiklik için. Attığı harika golün ardından İrfan Can oyunda kaldı. Ozan Tufan çıktı.

ISLIKLI PROTESTO

ISLIKLI PROTESTO

Gruptan çıkma şansını yakalamak adına İsviçre karşısında mutlak galibiyete ihtiyacı olan Ay Yıldızlılar, devreyi 2 golle geride kapatınca ıslıklı protesto edildi.

DAMGA VURDU

DAMGA VURDU

Mücadelede Milli Takım'ın en etkili ismi Mert Müldür oldu. 43. dakikada 70 metre depar atarak İsviçreli futbolcuları çalımlayan Müldür alkış aldı.

MERT MÜLDÜR BİTİŞ DÜDÜĞÜYLE ÇÖKTÜ

MERT MÜLDÜR BİTİŞ DÜDÜĞÜYLE ÇÖKTÜ

Mert Müldür, bitiş düdüğünün ardından sahanın ortasında çöktü kaldı. Milli oyuncuyu İsviçreli futbolcular teselli etti.

MELEKE: ANTRENÖRSÜZ DEĞİLLER DAHA KÖTÜ DURUMDALAR

MELEKE: ANTRENÖRSÜZ DEĞİLLER DAHA KÖTÜ DURUMDALAR

Uğur Meleke maçın arından  'Antrenörsüz bile olsalar bunlar iyi futbolcular, isyan etmeleri gerekir.' diyoruz ama antrenörsüz değiller, daha da kötü durumdalar. Milli Takım'da onları kulüp kimliğinin bile altına taşıyan bir ekosistem var demek ki. Önde baskıya dahi gitmiyorlar." ifadelerini kullandı.

3 DEĞİŞİKLİK

3 DEĞİŞİKLİK

EURO 2020 A Grubu'ndaki ilk 2 maçını kaybeden A Milli Takım, Galler maçına göre ilk 11'de 3 değişikliğe gitti.  Güneş; Umut Meraş'ın yerine Mert Müldür'e, Okay Yokuşlunun yerine Merih Demiral'a, Kenan Karamanın yerine ise İrfan Can Kahveciye şans verdi. Tecrübeli teknik adam şu 11 ile sahaya çıktı: Uğurcan Çakır, Zeki Çelik, Merih Demiral, Çağlar Söyüncü, Mert Müldür, Kaan Ayhan, Ozan Tufan, Hakan Çalhanoğlu, Cengiz Ünder, İrfan Can Kahveci, Burak Yılmaz.

BAKAN KASAPOĞLU MAÇI İZLEDİ

BAKAN KASAPOĞLU MAÇI İZLEDİ

İsviçre ile Türkiye arasında Bakü Olimpiyat Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu da izledi. Bakan Kasapoğlu mücadeleyi Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir ve TFF yönetim kurulu üyeleriyle birlikte takip etti.

MAÇ ÖNCESİ TÖREN YAPILDI

MAÇ ÖNCESİ TÖREN YAPILDI

Türkiye-İsviçre karşılaşması için Bakü Olimpiyat Stadı'nda kısa bir tören düzenlendi. Saha zeminine Avrupa Şampiyonası Kupası'nın görselinin olduğu bir pankart serilirken, stat ekranlarında da 1960'dan bugüne kadar kazanılan Avrupa şampiyonluklarının görüntüleri yer aldı.

 

Güncellenme Tarihi : 21.6.2021 00:20

İLGİLİ HABERLER