Asayiş
  • 22.3.2021 15:48

Baldızıyla kahvaltı yaparken kanlar içinde kaldı!

İstanbul Beylikdüzü'nde hareketli dakikalar yaşandı. Bir kişi, baldızıyla kahvaltı yaptığı sırada, mekana girip kendisini dışarı çağıran kişiler tarafından silahla vuruldu. Saldırının ardından çevredeki bir motokurye saldırganların peşinden koşarak onlara yumruk atmaya çalıştı. Şoke eden olay güvenlik kameralarına anbean yansıdı.

Dehşete düşüren olay, saat 11.40 sıralarında Beylikdüzü'nün Kavaklı Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, baldızı ile kahvaltı yaptığı sırada bir kişi, motosikletle gelen kasklı 2 kişinin silahlı saldırısına uğradı. Saldırıya uğrayan kişi bacağından vurulurken seken merminin ayak parmağına isabet ettiği bir kişi de hafif şekilde yaralandı. Olayı gören vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Sağlık ekipleri yaptıkları ilk müdahalenin ardından yaralıyı hastaneye kaldırdı.

SALDIRGANLARI DURDURMAYA ÇALIŞTI
Saldırganları ise tekel bayide motokurye olarak çalışan bir genç durdurmaya çalıştı.Silahlı saldırının ardından kaçmaya çalışan şüphelilerin peşinden koşan genç, yaklaştığı anda yumruk atmaya çalıştı. Yaşananlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.

"MOTOSİKLETLE GELDİLER, SIKTILAR, GİTTİLER"

Olayı gören Turhan Büyüksever, 'Vurulan arkadaş içeride kahvaltı yapıyordu. Gelmiş konuşmuş, o da dışarı çıkınca ayağından vurmuş. Aralarında bir sorun olup olmadığını bilmiyordum. 2 kişi motosikletle geldiler sıktılar gittiler. Seken kurşunlar bir arkadaşa daha gelmiş. Yaralıların durumu iyi" dedi.

"DIŞARI ÇAĞIRDILAR, SIKTI KAÇTILAR"

Yaralanan kişinin baldızı olan kadın ise, "İçeride kahvaltı yapıyordu. Dışarı çağırdılar çıktı sıktılar. Bu yani hiç kimseyle bir problemimiz yoktu, kimseyle herhangi bir sıkıntımız yoktu, her zaman güler yüzlü insanlarız. Buradaki herkes tanıyor" ifadelerini kullandı.

Polis ekipleri yaptıkları olay yeri ve güvenlik kamerası incelemelerinin ardından saldırganları bulmak için çalışma başlattı.

 

Güncellenme Tarihi : 22.3.2021 15:51

İLGİLİ HABERLER