BARDA OLAY ÇIKARAN YASEMİN KOZANOĞLU TEKME TOKAT DIŞARI ATILDI
KAYNAK : Haber Vitrini
Yasemin Kozanoğlu, sevgilisi Derya Danacı ile birlikte gittiği gece kulubünde dayak yiyerek dışarı atıldı. Devlet Bakanı Kemal Derviş'in oğlu Erol Derviş'le nişanladıktan sonra tekrar eski sevgilisi Derya Danacı'ya dönerek herkesi şaşırtan Yasemin Kozanoğlu, önce şarkıcı Arto ile ardından da sevgilisi Derya Danacı ile tartıştı. Ardından tartaklanarak kulüpten uzaklaştırıldı.
Erol Derviş'le nişanlayken eski sevgilisi Derya Danacı'ya dönen Yasemin Kozanoğlu, dün gece Derya Danacı'yla şarkıcı Arto"yu dinlemeye gitti. Arto, Yasemin Kozanoğlu'na takılmaya başlayınca ortalık gerginleşti. Aşırı alkolün etkisiyle gözlerini bile açmakta zorluk çeken Yasemin Kozanoğlu, televizyoncuları karşısında görünce, "bunları sen mi çağırdın" diyerek Arto"ya hakaret etti. Şarkıcı Arto sinirlenen genç kadını sakinleştirmeye çalıştı ancak Yasemin hakaretlerini sürdürdü, üstelik herkese duyurmak için devamlı olarak mikrofonu kullandı.
Arto ile Yasemin arasındaki bu diyolog Derya Danacı'yı da sinirlendirdi. Danacı öfkesini habercilere kağıt fırlatarak çıkardı.. Yasemin Kozanoğlu"nun öfkesi ise giderek arttı. Ünlü fotomodel, basın mensuplarından rahatsız olunca masadan öfkeyle kalkıp tuvalete gitti.
Yasemin Kozanoğlu kulübün korumaları tarafından uzun süre tuvalette tutuldu. Bu arada içerden gelen kavga sesleri kulübün diğer müşterileri tarafından da duyuldu. Bu sırada tuvalete giden Derya Danacı"nın da ünlü fotomodeli" senden bıktım" diyerek tartakladığı iddia edildi..
Gece kulübünün korumaları hızlarını alamayıp olayları kamerayla tesbit etmeye çalışan basın mensuplarına saldırdı.. Derya Danacı sevgilisi Yasemin Kozanoğlu'nu gece kulübünde bırakıp giderken basın mensuplarına hakaret etti. Kapı önünde haberciler beklediği için Yasemin Kozanoğlu kulüpten çıkmak istemedi.ama kulübün body-guard'lari tarafından tartaklanarak kapı dışarı edildi..
Güçlükle ayakta durabilen Yasemin Kozanoğlu, bindiği takside uyudu. Evine geldiğinde ise ünlü fotomodelin yüzündeki darp izlerine benzeyen kırmızılıklar dikkat çekiyordu.
Güçlükle konuşan Yasemin Kozanoğlu, kendisine soru soran gazetecilere" kimse sevgimi haketmiyor" diyerek kendisini gece kulübünde yalnız bırakıp giden sevgilisi Derya Danacı"ya sitem etti..
420
Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 16:43