Asayiş
  • 6.3.2009 03:56

BARIŞMAK İÇİN GİTTİĞİ EVDE BIÇAKLANARAK ÖLDÜRÜLDÜ

Adana'da, iş arkadaşıyla kavga eden oğlunu barıştırmak isteyen baba, çıkan kavgada bıçaklanarak öldürüldü. Kavgada cinayet zanlısının hamile eşi de darp edildi.

Olay, akşam saatlerinde merkez Yüreğir ilçesindeki Cumhuriyet Mahallesi, 821 Sokak, 20 numaralı evde meydana geldi. Bir kargo firmasında çalışan Serdal D. (34) ile Gökhan S. (24), işyerinde henüz öğrenilemeyen bir nedenle tartışmaya başladı.

Tartışma sırasında birbirlerine küfür eden Serdal D. ile Gökhan S., kavga etmeye başladı. Kavga, diğer iş arkadaşlarının araya girmesiyle son buldu. Kavganın ardından eve giden Gökhan S., durumu ailesine anlattı. Bunun üzerine baba Ahmet S., oğlunu da yanına alarak,
barışmak için Serdal D.'nin evine gitti.

Bu defa iki aile arasında tartışma çıktı. Tartışma daha sonra büyüyerek kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada Ahmet S., göğsünden ve karnından aldığı iki bıçak darbesiyle ağır yaralanırken, Serdal D. ile nikahsız yaşadığı 4 aylık hamile eşi Arzu A. darp edildi.

Ahmet S., çevredeki vatandaşlar tarafından Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, Arzu A. ise Adana Numune Hastanesi'ne sevk edildi. Ameliyata alınan Ahmet S., bütün müdahalelere rağmen kurtarılamazken, tedavisi devam eden Arzu A.'nın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Olaydan sonra kaçan Serdal D., cinayet zanlısı olarak yakalanıp, gözaltına alındı. Köprübaşı Polis Merkezi'ne götürülen Demir, ifadesinde cinayeti kendisinin işlemediğini iddia etti.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, kavgaya karıştıkları tespit edilen 4 kişiyi daha yakalamak için çalışma başlattı.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 00:30

İLGİLİ HABERLER