Asayiş
  • 6.3.2009 03:10

ÇANTAYA SIĞMAYINCA KAFASI KESİLDİ!..

İstanbul'da parçalara ayrıldıktan sonra gövdesi gitar çantasına, başı da çöp poşetine konulmuş halde bulunan Münevver Karabulut’un (18) vahşice katledilmesiyle ilgili şok gelişme yaşandı. Genç kızın öldürülmeden önce son görüştüğü kişi sevgilisi, Hayam Garipoğlu’nun yeğeni Cem Garipoğlu her yerde aranıyor.

EVDEKİ KAN KİMİN?

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Cem Garipoğlu’nun Bahçeşehir’de kaldığı evde incelemeler yaptı. Gözle görülmeyen izleri bulmak için kullanılan özel ışıkla evi didik didik kontrol eden polis, kan izlerine rastladı. Yerde, halıda ve yorgan üzerinde kan damlaları bulan polis, lekelerin suyla temizlenmeye çalıştığını da belirledi. Münevver Karabulut’un cesedinin üzerinde yapılan incelemelerde, genç kızın cinayetten hemen önce boynunun kırıldığı ve daha sonra gitar kılıfına sığmadığı için kafasının kesildiği anlaşıldı. Öldürüldükten sonra Karabulut’un cesedinin Citröen C4 marka bir otomobille çöp konteynerine götürüldüğü kesinleşti.

YERİ TESPİT EDİLEMİYOR

Cem Garipoğlu’nun telefonu kapalı olduğu için yeri tespit edilmiyor. Olayla ilgili Garipoğlu’nun annesi Ayşe ve babası Ahmet Garipoğlu’nun da aralarında bulunduğu 5’i kadın 17 kişinin ifadesi alındı. Garipoğlu’nun anne ve babası verdikleri ifadede çocuklarıyla bir haftadır görüşmediklerini ve nerede olduğunun bilmediklerini savundu.

TESTERE DELİLLER ARASINDA

Polis, Cem Garipoğlu’nun evindeki tüm kesici aletleri toparlayarak incelemeye aldı. Alınan kesici aletlerin arasında bir testerenin de bulunduğu iddia edildi. Delil olarak alınan testerenin cinayet silahı olup olmadığı araştırılıyor

GARİPOĞLU'NUN YEĞENİ

El konulan Sümerbank davasında 27 yıl hapis cezasına çarptırılan işadamı Hayyam Garipoğlu’nun yeğeni Cem Garipoğlu’nun, annesi Ayşe ve babası Ahmet Garipoğlu ile bir haftadır görüşmediği bildirildi.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 00:30

İLGİLİ HABERLER