Gündem
  • 15.11.2007 20:11

BARZANÎ'YE YAPILAN GİZLİ TEKLİF NE?

Irak'taki beş ayrı Kürt partisini temsil eden heyet, İstanbul'da Başbakan Erdoğan'ın Dış Politika Danışmanı Ahmet Davutoğlu'yla görüştü

KÜRTLERLE DİYALOG

Irak'taki beş ayrı Kürt partisini temsil eden heyet, İstanbul'da Başbakan Erdoğan'ın Dış Politika Danışmanı Ahmet Davutoğlu, Türkiye'nin Irak Özel Temsilcisi Oğuz Çelikol ve AK Parti Dış İlişkiler Genel Başkan Yardımcısı Egemen Bağış ile görüştü.

PKK BİZİM İÇİN DE BELA

Irak Cumhurbaşkanı Talabani ve Kuzey'deki bölgesel yönetimin başkanı Barzani'nin temsilcilerinin de katıldığı toplantılarda, Iraklı Kürtler şu mesajı verdi: "PKK bizim için de bela. Bizi muhatap alın, adam yerine koyun. Üst düzey diyalog başlatalım."

PKK'LILARI YÜKLEYİN GÖNDERİN

Ankara'nın cevabı şöyle oldu: "Erbil'de, Süleymaniye'de hastanede yatan PKK'lılardan birkaçını teslim edin. Diyalogdan önce eylem gerekir."

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 15:39

İLGİLİ HABERLER