Spor
  • 28.6.2020 23:02

Başakşehir attı, Galatasaray yakaladı

Süper Lig'de büyük heyecan devam ediyor. Şampiyonluk ve kümede kalma hattında birbiririnden kritik maçlar oynanırken futbolseverler güncel puan durumunu internet üzerinden araştırıyor. Haftanın açılış maçında Konyaspor'u 3-0'la geçen Beşiktaş, çıkışını sürdürdü, Avrupa potasında kaldı. Fenerbahçe, Yeni Malatyaspor karşısında 3 puanı 90+5'te aldı, maç fazlasıyla 5. sıraya yükseldi. Geçtiğimiz hafta Alanya'da liderliği kaptıran Trabzonspor, Ankaragücü karşısında büyük bir şok yaşadı ve sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrıldı. Kayserispor, Sivasspor'u deplasmanda 2-0 mağlup ederek ligde kalma savaşında çok kritik bir 3 puan kazandı. Haftanın maçı Başakşehir ile Galatasaray arasında oynandı. Zirveyi yakından ilgilendiren 90 dakika 1-1 sona erdi. Süper Lig 29. hafta sonuçları, kalan maçlar, fikstür ve puan durumu...

Galatasaray'da Lemina ve Linnes sakatlanarak oyuna devam edemedi. Başakşehir'de ise Aleksic ve Mahmut sarı kart cezalısı durumuna düştü. Ev sahibinde Edin Visca da iki sarı karttan kırmızı kart gördü ve Antalyaspor maçında cezalı duruma düştü.

Bu sonucun ardından Başakşehir puanını 60'a, Galatasaray ise 52'ye çıkardı. Başakşehir Süper Lig'de liderliğini sürdürdü.

Kayserispor, Sivasspor'u deplasmanda 2-0 mağlup ederek ligde kalma savaşında çok kritik bir 3 puan kazandı. Sivasspor, bu sezon evinde ilk kez mağlup oldu.

Haftanın maçında lider Başakşehir, Galatasaray 'la kozlarını paylaştı. 90 dakika 1-1'lik eşitlikle sona erdi. Bu sonucun ardından 60 puanlı Başakşehir, Trabzonspor'un 2 puan önünde haftayı lider kapattı. 52 puanlı Galatasaray ise 4. sırada yer aldı.

Şampiyonluk ve kümede kalma yarışının hat safhaya ulaştığı, her puanın altın değerinde olduğu kalan haftalarda oynanacak maçlar nefesleri kesecek. Başakşehir'in liderlik koltuğunda oturduğu Süper Lig'de son durum merak ediliyor. İşte Süper Lig puan durumu...

 

Güncellenme Tarihi : 29.6.2020 18:23

İLGİLİ HABERLER