BAŞBAKAN ERDOĞAN'I TEHDİT EDEN SİGORTACI AKILLI ÇIKTI...
MEHMET İNMEZ
İZMİR - İzmir'de, borcu olduğu gerekçesiyle Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a, kendisini öldüreceğini, ölümünden de Erdoğan'ın sorumlu olduğunu belirten e-mail atan sigortacı gencin akıl ve ruh sağlığının yerinde olduğu tespit edildi.
Edinilen bilgiye göre, Bornova'da sigortacılık yapan Nedim Şimşek (33), 3 gün önce Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a borcu olduğunu belirten e-mail attı. Mailde, "Siz, Acil Eylem Planı'nı uygulamadınız, ben sizin hükümetiniz yüzünden, 500 milyar lira borç batağına girdim. Siz, 'Türkiye'yi kurtaracağız' dediniz ama daha çok batırdınız. Ben, borç batağından kurtulmak için kendimi Başbakanlık Binası önünde öldüreceğim, siz de benim ölüm haberimi gazetelerden öğreneceksiniz. İntiharımdan siz sorumlusunuz" yazdı.
E-maili okuyan Başbakan Erdoğan'ın şikayeti üzerine, Gasp Bürosu ekipleri tarafından gözaltına alınan Şimşek, polis nezaretinde Manisa Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edildi. 4 saat boyunca doktor kontrolünden geçirilen Şimşek'e akıl ve ruh sağlığı yerindedir raporu verildi.
Akıllı raporu aldıktan sonra tekrar İzmir'e dönen Nedim Şimşek, "Ben akıllı çıktım, bunu da ispatladım. Hakkımızı aramak için e-mail attık, 3 gündür hastanelerde ve karakollarda süründüm. Ama bu işin peşini bırakmayacağım, sonuna kadar Tayyip Erdogan'ın sözlerini yerine getirmesi için mücadele vereceğim. Tutuklansam bile, yine Başbakan'a hesap sorup, e-mail atacağım" dedi.
Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 19:48