Başkan Şan’dan ‘Kocaman’ müjde
Torku Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, şampiyon adayı bir takımı elediklerini belirterek, ”Şampiyon adayı bir takımı elediğimiz için mutluyum. 90 dakika boyunca iyi mücadele eden oyuncularımızı da kutluyorum. Her iki takımın taraftarı medeni bir şekilde Türkiye’ye örnek olacak şekilde takımlarını desteklediler. Yarı final daha zor olacak, ama teknik heyet ve takımımıza güveniyorum” dedi.
HAKEMİN MAÇA ETKİSİ YOK
Şan, maç öncesi çok konuşulan Konya doğumlu orta hakem Yaşar Kemal Uğurlu’nun maçı etkileyen bir kararı olmadığını belirterek, “Hakemin maça hiçbir tesiri yoktu. Bizim hakemlere yardımcı olmamız lazım. Bizim ligdeki ilk yarıdaki maçlarda 5 hakem ilk defa maç yönetti veya ikinci defa yönetti. Bunlar normal. Bu tür şeyleri kulüp başkanlarımız basının önünde söylemese dahi iyi olur. Bizde İstanbullu hakemlerimizi, İstanbul takımlarına karşi eleştirmiyoruz. Bence bu tür şeylere girmesek daha iyi olur.”
KOCAMAN İLE 2 YILLIK ANLAŞMA
Şan, teknik direktör Aykut Kocaman ile sözleşme yenilemek için bu hafta görüşme yaptıklarını ve görüşmelerinin sürdüğünü belirterek, ”Aykut Kocaman ile görüşmelere başladık. İnşallah 2 yıllık anlaşma yapacağız” dedi.
Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 15:46