Spor
  • 4.4.2007 07:20

BAŞKAN'DAN İLGİNÇ İTİRAF: CANAYDIN'A KAPIYI GÖSTERDİM!..

G.Saray'ın eski Başkan Ali Uras 'Canaydın'a liseli ayırımı yaptığı için kapı göstermiştim. Mektepli mektepsiz ayırımı büyük tehlike' eleştirisi yaptı. Başkan Canaydın arzu ettiği sürece göreve devam edebileceğini yorumladı

UYUTULUYOR
GALATASARAY'ın eski başkanlarından Ali Uras, Başkan Canaydın ve yönetimi 'G.Saray toplumu hayallerle uyutuluyor. Geçen yılki şampiyonlukta yönetimin fazla payı yok. Taraftarı soğutuyorlar. Hakan artık bırakmalı. Büyük Hakan'ın ufalanmasına gerek yok' şeklinde eleştirdi.

SİZ GİDEBİLİRSİNİZ
URAS 'Yönetim yaparken Canaydın 'Ali ağabey seni severim ama başkan olarak kabul edemem' dedi. Sebebi için de 'Mektepli olmayan bir insanın başkan olmasını mümkün değil' deyince 'kapı burada, gidebilirsiniz' demiştim. Mektepli mektepsiz ayırımı G.Saray için büyük tehlike' dedi.

CANAYDIN MEYDAN OKUDU
MEMORİAL 11 Altın Adam'' jürisinin onur konuğu olan G.Saray Başkanı Canaydın, 'Keyfim istediği müddetçe görevime devam edebilirim. Çok üzülüyorum ama yılmıyorum, iradem dimdik ayakta. 20.45'i espri olarak kabul ederseniz aynı iddiaya yine sahibiz' yorumu yaptı.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 20:30

İLGİLİ HABERLER