
BAŞKENT'TE KAZA: 2 ÖLÜ, 1 YARALI...
BAYAZIT CEBECİ
ANKARA (İHA) - Ankara'da karşıdan karşıya geçmeye çalışan bir ailenin 3 ferdine çarpan araç, 2'sinin ölümüne, 1'inin de yaralanmasına sebep oldu.
Edinilen bilgiye göre, Ankara-Samsun Karayolu, Mamak Köprüsü üzerinde meydana gelen kazada bayram ziyaretinden döndüklerini öğrenilen bir aileye, Siteler istikametine giden Salih Yüce yönetimindeki 06 ZBM 66 plakalı otomobil çarptı.
Bir kaç yüz metre uzaktaki üst geçidi kullanmayan aileden, yaralanan babaanne Dönüş Çobankaya ve 8 yaşındaki Melisa Çobankaya ambulans ile Ankara Hastanesi'ne kaldırılırken küçük kızın halası Dilek Çobankaya ((30) ise Numune Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza sonrası yaralılar yolun çeşitli yerlerine savrulurken baba Birol Çobankaya, kızı, annesini ve kız kardeşini kanlar içinde yerde görünce kendinden geçti. Talihsiz babayı yakınları teselli etmeye çalıştı. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Dönüş Çobankaya ve torunu Melisa yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kazayı gören vatandaşlar sürücünün hızlı gittiğini iddia etti.
Sürücü Salih Yüce, Mamak Merkez Karakolu tarafından gözaltına alındı.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.