Yaşam
  • 30.8.2017 14:24

Bayramınız Şimdiden Kutlu Olsun…

 

 

İslamotelleri.com Kurban Bayramı gelmeden, bayramınızı kutlamak için sizleri muhafazakâr otellerde tatile davet ediyor…

İslami tatilin lider web sitesi islamotelleri.com Kurban Bayram’ında sunduğu fırsatlarla bayram tatilini dinlenerek ve eğlenerek geçirmek isteyen kullanıcılarını sevindiriyor.

Kurban Bayramı tatilini fırsat bilip sıcak havaların son zamanlarını değerlendirmek isteyen tatilciler, istedikleri gibi muhafazakâr bir otel bulmak için aramalara devam ediyor. Tatile son bir iki gün kala muhafazakar otellerde yer bulmak da oldukça zorlaşmış durumda.

İslamotelleri.com bu noktada kullanıcılarına sunduğu fırsatlarlaKurban Bayramı tatiline çıkacakların bayramını şimdiden kutluyor. Muhafazakar otelleri ile yaptığı anlaşmalar sayesinde kullanıcılarına oda ve fiyatlar konusunda rahatlık sağlayan web sitesi ayrıca, bayram sonrasına özel sosyal medya yarışması ile bedava tatil inkanı sunuyor.

İslam Otelleri facebook sayfasında günlük fırsat otellerini beğenip paylaşan kullanıcıları arasında 5 Eylülde yapılacak çekiliş sonucunda kazanan misafirine 3 gecelik hediye tatil sözü verenislamotelleri.com, bu fırsatları ile hem bayramda hem de bayram sonrasında sizleremuhafazakar oteller için büyük ayrıcalıklar sunarak bayramınızı iki katına çıkarmayı amaçlıyor.

Geçtiğimiz ağustos ayında da bir kullanıcısına yarışma sonucunda hediye tatil kazandıran islamotelleri.com bu yarışmaları gelenek haline getirerek misafirlerini memnun etmeyi amaçlıyor.

Muhafazakar otellerde bedava konaklama fırsatı sizin de kapınızda. Facebook’da İslam Otelleri sayfasına girin sayfayı beğenin ve takip edin. Sonrasında sayfanın hergün paylaştığı “Günün Fırsat Otelini” beğenin ve kendi sayfanızda paylaşın. 5 Eylülde yapılacak olan çekilişte şans yakalayın. Ne kadar çok fırsat otelini paylaşır ve beğenirseniz çekilişte tatil kazanma fırsatınızı o kadar arttırmış olacaksınız.

Muhafazakar oteller alanında birçok web sitesi hizmet vermekte fakat islamotelleri.com misafirlerine sağladığı ekstra avantajlarla kısa sürede gözdeler arasına girmeyi başardı.

Siz de Kurban Bayramında muhafazakar otellerde ayrıcalıklı bir tatil geçirmeyi planlıyorsanız, hemen islamotelleri.com web sitesine girerek dilediğiniz muhafazakâr otele rezervasyon yaptırın. Geç kalmayın, Bayram gelmeden bayramınızı kutlayın…

İslamotelleri.com, İyi Bayramlar Diler…

 

 

 

 

Güncellenme Tarihi : 30.8.2017 14:41

İLGİLİ HABERLER