Spor
  • 14.3.2021 20:17

BB Erzurumspor ile Trabzonspor puanları paylaştı

BB Erzurumspor: 0 - Trabzonspor: 0

Trabzonspor, Süper Lig'in 30. haftasında deplasmanda Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a konuk oldu. Mücadele başladığı gibi golsüz sona erdi. Bu sonucun ardından Erzurumspor 27, Trabzonspor ise 52 puanla kapattı

Trabzonspor, Süper Lig'in 30. haftasında deplasmanda Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a konuk oldu. Düşük tempoda oynanan mücadelede iki takım da girdiği pozisyonlardan yararlanamayınca sahadan 0-0'lık eşitlikle ayrıldılar ve 1'er puana razı oldular. Trabzonspor üst üste ikinci puan kaybını yaşarken Erzurumspor'un galibiyet hasreti beş maça çıktı. Bu sonucun ardından bordo-mavililer haftayı 52, Erzurumspor 27 puanla kapattı.

MAÇIN DAKİKALARI

4. dakikada sol kanattan gelişen atakta Emrah Başsan ceza sahası içerisinden sert bir şut çıkardı, Uğurcan topu çelmeyi başardı.

15. dakikada Yunus Mallı ceza sahası dışından uzak köşeye plasesini yolladı, top az farkla auta çıktı.

38. dakikada BB Erzurumspor atağında Cenk Ahmet sağdan ortasını yapmak istedi ama Hosseini kritik müdahale ile topun El Kabir'e geçmesini engelledi.

İlk yarı golsüz eşitlikle sona erdi.

71. dakikada Cenk Ahmet'in ceza sahasına doldurduğu ortaya savunmadan gelen Teikeu kafayı vurdu, top az farkla üstten auta gitti.

76. dakikada BB Erzurumspor atağında Aatif'in sağdan ceza sahasına çevirdiği topa Buğra çok uygun durumda vurdu ama kaleciye çarpan top dışarıya çıktı.

79. dakikada Trabzonspor gole yaklaştı. Ekuban'ın pasında ceza sahasında çaprazda karşı karşıya durumda kalan Djaniny'nin sol ayağıyla çektiği sert şut auta gitti.

Güncellenme Tarihi : 14.3.2021 19:19

İLGİLİ HABERLER