Gündem
  • 25.3.2012 15:20

BDP'liler nevruzda şehit olan polis için ne hissetti?

ADANA  - Sağlık Bakanı Recep Akdağ, ''BDP'li yöneticilere soruyorum, sesleniyorum buradan... Haince bir kurşunla hayatının baharında, Nevruz gösterilerinde şehit olan Ahmet Toprakoğlu kardeşimiz için siz neler hissettiniz- Sizin yüreğinizde hiçbir şey mi kıpırdamadı- Sizin için İmralı'daki terörist başının dışarı çıkması, o şehit kardeşimizden daha mı önemli bunun peşine düşmüşsünüz'' dedi.
     Akdağ, Adana'daki programı kapsamında katıldığı, Menderes Spor Salonu'nda düzenlenen ''AK Parti Seyhan İlçe 4. Olağan Kongresi''nde yaptığı konuşmada, AK Parti iktidarının güzel hizmetlerine devam edeceğini kaydetti.
     Türkiye'de siyasetlerini İmralı'daki terörist başına endeksleyenlere de seslenmek istediğini ifade eden Akdağ, ''Onlar ne yaparlarsa yapsınlar bu ülke kalkınmasına devam edecek. Bu ülkede kardeşi kardeşe düşman edemeyecekler. Biz Türk'üyle, Kürt'üyle, Arap'ıyla kardeşlik hukukumuzu geliştirmeye devam edeceğiz'' diye konuştu.
     Adana'nın çok yakın bir zamanda 2 polisi şehit verdiğini hatırlatan Akdağ, bu olayın yürekleri dağladığını belirterek, şehitlere Allah'tan rahmet diledi.
     Bakan Akdağ, şöyle devam etti:
     ''Bir gösteride ufacık bir yanlış olduğu zaman, bir BDP'linin azıcık kılına halel geldiği zaman Türkiye'yi ayağa kaldırmak isteyen BDP'li yöneticilere soruyorum, sesleniyorum buradan... Haince bir kurşunla hayatının baharında, Nevruz gösterilerinde şehit olan Ahmet Toprakoğlu kardeşimiz için siz neler hissettiniz- Sizin yüreğinizde hiçbir şey mi kıpırdamadı- Sizin için İmralı'daki terörist başının dışarı çıkması, o şehit kardeşimizden daha mı önemli bunun peşine düşmüşsünüz.''
     Şehidin babası Cebrail Toprakoğlu'nun, ''Ben de Kürdüm, ben de doğuluyum. Ne farkı var- Kız almışız, kız vermişiz. Hiçbir zaman amaçlarına ulaşamayacaklar. Oğlumu şehit verdim, gerekirse bir tane daha şehit veririm'' sözlerini hatırlatan Akdağ, ''Biz bu babalara itimat ediyoruz, biz bu babalara güveniyoruz. Eğer siyaset yapacaklarsa terörist başını referans göstermekten vazgeçsinler'' ifadelerini kullandı.
     Akdağ, AK Parti'nin vatan toprağını muhafaza etmeye ve bu vatan toprağı üstünde yaşayanlara Kürt, Laz, Türk, Çerkez diye ayrım yapmadan, 75 milyona geceli gündüzlü hizmet etmeye devam edeceğini sözlerine ekledi.

 

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 19:18

İLGİLİ HABERLER