Gündem
  • 23.11.2011 14:22

BEDRETTİN DALAN'DAN 'FİRARİ PAŞA' AÇIKLAMASI...

Geçtiğimiz günlerde firar eden Tümgeneral Bakıcı'nın yurt dışında bulunan Bedrettin Dalan'ın yanında olduğu iddia edilmişti.

Ergenekon Davası'nın firari sanığı Bedrettin Dalan'ın avukatları açıklama yaptı. Açıklamada Dalan'ın yurtdışına kaçtığı iddia edilen İnternet Andıcı davasının sanığı Tümgeneral Mustafa Bakıcı ile tanışmadığını ve karşılaşmadığını belirtti. Dalan ile Tümgeneral Bakıcı'nın Belarus'un Minsk kentinde bir çiftlik evinde saklandıkları iddia ediliyordu.Açıklamada şu ifadelere yer verildi:
''Hakkında yakalama kararı bulunduğu bildirilen Emekli Tümgeneral Mustafa Bakıcı'nın yurt dışına kaçtığı haberlerine yer verilirken, bu kişinin müvekkilimiz Bedrettin Dalan'la ilişkilendirilmeye çalışıldığı müaşahade edilmiştir. Haberlerin tamamı gerçek dışıdır. Müvekkilimiz Bedrettin Dalan hayatının hiçbir dönemibde haberlerde adı geçen kişi ile tanışmamış, yurt içinde veya yurt dışında hiçbri şekilde karşılaşmamış ve görüşmemiştir.
Müvekkilimiz Dalan yaklaşık 1,5 yıldan beri AB sınırları içinde bulunduğu ülkenin yasal mevzuatına uygun ikamet etmektedir.''

hürriyet

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 12:01

İLGİLİ HABERLER