Guardiola, Filistin için düzenlenen yardım gecesinde.. Selamünaleyküm
Guardiola’dan Filistin’e destek! “Selamünaleyküm” diyerek başladı, katil İsrail’e tepki gösterdi...
Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola, Filistin için düzenlenen yardım gecesinde yaptığı açıklamayla gündeme oturdu. Gazze'de yaşananları büyük bir insanlık trajedisi olarak değerlendiren İspanyol teknik adam, Filistin'e yönelik insani yardımların ve uluslararası duyarlılığın artırılması çağrısında bulundu.
Manchester City'nin İspanyol teknik direktörü Pep Guardiola, Filistin için düzenlenen yardım gecesinde açıklamalarda bulundu.
SÖZLERİNE "SELAMÜNALEYKÜM" DİYEREK BAŞLADI!
Sözlerine "Selamünaleyküm" diyerek başlayan Pep Guardiola, Gazze'deki sivillerin içinde bulunduğu durumun kendisini derinden etkilediğini söyledi.
Guardiola, sosyal medyada gördüğü ve çok etkilendiği bir video ile ilgili duygularını şu sözlerle anlattı: "Bir çocuğun, enkaz yığınları arasında kendini kaydederek 'Annem nerede?' diye yalvardığını gördüm. Ve o çocuk hâlâ annesine ne olduğunu bilmiyor."
Dünyanın bu tablo karşısında sessiz kalmasını eleştiren İspanyol teknik adam, "Hep şunu düşünüyorum: Onlar, çocuklar acaba neler düşünüyor?" Sanırım onları yalnız bıraktık, terk ettik" diye konuştu.
Yeşilçam'ın delikanlısı Aile Şerefi’nin Hasan’ıydı...Mahmut Cevher'in kızı da çok ünlü çıktı! Meğer yıllardır ekranlardaymış
Yeşilçam'ın delikanlısı Aile Şerefi’nin Hasan’ıydı...Mahmut Cevher'in kızı da çok ünlü çıktı! Meğer yıllardır ekranlardaymış
Guardiola ayrıca, "Hep şöyle dediklerini hayal ediyorum: 'Neredesiniz? Gelin, bize yardım edin.' Ve biz şu ana kadar bunu yapmadık."
DÜNYAYA ÇAĞRI
Ünlü teknik adam, bu sözlerin ardından slonda uzun süre alkışlandı. Guardiola, konuşmasının sonunda Filistin'e yönelik insani yardımların ve uluslararası duyarlılığın artırılması çağrısında bulundu.
Güncellenme Tarihi : 30.1.2026 11:49