Gündem
  • 21.7.2012 22:28

Belediye başkanı suyundan emin

                    İddialı konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı, tesisat ve depolara dikkat çekti.

İBB Başkanı Kadir Topbaş, labaratuvar incelemelerinde damacana sularının bir çoğunun temiz çıkmadığını iddialarını değerlendirdi, "Şehir suyu damacanadan daha sağlıklı" dedi.

İstanbul'da yapılan labaratuvar incelemelerinde 50 damacana suyundan yalnıca 14'ünün temiz çıktığı iddia edildi.

İddiayı değerlendiren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, şebeke suyunun damacanalardan daha sağlıklı olduğunu ileri sürdü.

Tarabya'da yapımı devam eden Tekne Park İnşaatı'nda konuşan Topbaş, şunları söyledi:

"Bugün basında da yer alan 50 civarında damacana suyundan yapılan inceleme sonucunda 14'ünün sağlıklı diğerlerinin sağlıksız çıktığı bahsedilmekte. Bu kontroller İstanbul'da İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yürütülüyor.

Burada açık ve net ifade etmek isterim ki İstanbul'daki şehir suyu damacanalardan daha sağlıklıdır. Bunu rahatlıkla söyleyebiliyorum. Yeter ki tesisat ve depolarda problem olmasın."

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 16:34

İLGİLİ HABERLER