Spor
  • 30.4.2007 16:18

BEN REKORU KIRMAYAYIM AMA G.SARAY ŞAMPİYON OLSUN

Turkcell Süper Ligi'nde 27 Ocak'ta oynanan Ankaraspor maçından beri gol atamayan Galatasaray Kaptanı Hakan Şükür'ün lig tarihin en çok gol atan futbolcusu ünvanını alıp alamayacağı merak konusu olurken, sarı kırmızılı futbolcu bu konuyu kendisine stres yapmadığını belirterek, "Aylardır herkes rekoru ne zaman kıracağımı konuşuyor.
      Çok yaklaştım kısmetse olur. İnanın fazla kafaya takmıyorum. Şu an benim rekor kırmam mı önemli Galatasaray'ın şampiyon olması mı? Hele son haftalarda rakiplerimizin durumunu görünce özellikle; Fenerbahçe'nin Denizli'de puan kaybetmesinden sonra şimdi son dakikalarda yitirdiğimiz puanlara daha fazla yanıyorum. Ben rekor kırmayayım ama şampiyon olalım herkesten fazla sevineceğim" dedi.
      Son haftalarda ilk 11'de oynama fırsatı bulamayan tecrübeli futbolcu, "Futbolda bunlar var. Geçen yılda yedek beklediğim maçlar oldu. Sonradan oyuna girip goller attığım da. Şimdi daha fazla çalışıp oynayan arkadaşlarımla rekabet edeceğim. Ama Sakarya'da son 10 dakikada oynama şansı bulabildim. Yine de gol pozisyonu na girdim.
      Biraz daha erken oyuna girme şansım olsaydı gol şansım olabilirdi. Sorun değil, kazandık döndük. Bu sezon en azından ikinci olup, Şampiyonlar Ligi'ne gidebiliriz. Hatta şampiyonluk şansımız bile var. Tabii bunun için rakiplerimizin birer kez daha takılmaları gerekiyor. Bu sezon ligin gidişatına baktığımızda bu da olabilir" ifadelerini kullandı.
Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 19:38

İLGİLİ HABERLER