Spor
  • 30.6.2009 00:00

'BENİ G.SARAY DA İSTİYORDU!..'

16. Akdeniz Oyunları'nda mücadele eden 21 Yaş Altı Milli Takımı'nda yer alan Rıdvan, yaptığı açıklamada, çok güçlü ve büyük bir duygu yaşadığını ifade ederek, ''18 yaşında büyük bir camiaya gidiyorum. Çok mutluyum, inşallah sonu da iyi olur'' dedi. Karşıyaka'nın da büyük bir camia olduğunu kaydeden Rıdvan Şimşek, ''Büyük kulüpten ayrıldığım için üzgünüm, başka bir büyük kulübe gittiğim için mutluyum. Karşıyaka'daki Çarşı'dan çıkıp, başka bir Çarşı'ya gidiyorum'' diye konuştu.

''HIZIMLA TEKNİĞİMİ BİRLEŞTİRDİM''
Rıdvan, genelde sağ bek oynadığını, ancak sağ kanatta da görev alabileceğini belirterek, oyun karakteri olarak hız ile tekniğini birleştirmeyi becerebildiğini ifade etti.
Geçtiğimiz sezon iyi oynadığını düşündüğünü anlatan Rıdvan, sözlerini şöyle sürdürdü: ''Geçtiğimiz sezon 2-3 asist yaptım. Ancak savaşçı karakterimle, top tekniğimle göze battığıma inanıyorum. Beni başka takımlardan da isteyenler vardı. Galatasaray, ayrıca Gaziantepspor çok istiyordu. Bunları duyuyordum. Sonuçta Beşiktaş ve Karşıyakaspor anlaştı ve bana haber verildi. Sonuçta Beşiktaş Kulübü'ne hayır diyemezsin.''

''İKİ KATI ÇALIŞMALIYIM''
Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli'nin kendisini istemesinin büyük önem taşıdığını söyleyen genç futbolcu, ''Ben daha yolun başındayım, futbol benim için şimdi başlıyor. Bundan sonra futbol hayatım daha önemli. Çünkü göz önündeyim, daha çok çalışmalıyım. Kendimi BJK Nevzat Demir Tesisleri'ne kapatıp, iki çalışıyorsam 4 çalışacağım. İnsanların bana olan güvenini sarsmamam, orada da devam ettirmem lazım. Menajerim ve aileme sadece futbola konsantre olacağıma dair söz verdim'' diye konuştu.

Oynadığı mevkide Beşiktaş'ta Ekrem Dağ'ın bulunduğunu ve Ankaraspor'dan Erhan'ın alındığını kaydeden Rıdvan, ''Sorun değil, kim hak ederse o oynasın. Beni hocamız Mustafa Denizli isteyip de aldı. Kampta görecek, ben de kampta iyi olacağım'' ifadelerini kullandı.

''DANİ ALVES VE MAICON'U ÖRNEK ALIYORUM''
Rıdvan, Türkiye'den sağ bekte oynayan bir oyuncuyu örnek almadığını dile getirerek, ''Ama Dani Alves ile Maicon'u çok beğeniyorum'' dedi. Doğduğundan bu yana Karşıyakaspor'u tuttuğunu anlatan Rıdvan, şöyle konuştu: ''Şimdiye kadar başka bir takıma sempati duymadım. Çünkü Karşıyakaspor alt yapısından yetiştim. Karşıyakalılar bana sakın takımını değiştirme derlerdi. Tabii ki onları da unutmayacağım. Ancak bundan sonra Beşiktaş için elimden gelin her şeyi yapacağım, sonuçta ekmeğini yiyeceğim.''

''AKLIM HAYALİM ALMIYOR''
Rıdvan, sezon başında Beşiktaş taraftarlarının önüne çıkacağı günü hayal bile edemediğini söyledi. ''Beşiktaş taraftarlarını sezon başında aklım hayalim almıyor'' diyen genç oyuncu, sözlerini şöyle sürdürdü: ''Taraftarın önüne çıkınca heyecan olacak mutlaka. İnşallah onların önünde oynamak nasip olur. Sonuçta Beşiktaş özel maçlar, şampiyonlar ligi, lig, kupa olmak üzere 50 maç oynayacak. Bana da şans geleceğini düşünüyorum. O şansı da en iyi şekilde değerlendireceğime inanıyorum.'' Beşiktaş'a transferine en çok babasının sevindiğini anlatan Rıdvan, ''Babam çok sevindi, ancak annemle doğru dürüst konuşamadım. Kamplar nedeniyle iki aydır annemi görmüyorum, ama annem de çok sevinmiştir'' diyerek sözlerini tamamladı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:35

İLGİLİ HABERLER