Spor
  • 22.8.2009 03:14

BEŞİKTAŞ RAMAZAN'DA ŞARAP SATMAYA KALKTI!..

Siyah-Beyazlı kulüp, özel şarap hazırlatıp kongre üyelerine satmayı kararlaştırdı. Ancak işler gecikince telefonla şarap pazarlama, Ramazan'a kaldı. Aranan kongre üyeleri ise şaşkınlıklarını şikayete yansıttı.

Beşiktaş Spor Kulübü'nde dün ilginç bir olay yaşandı. Birçok kongre üyesini arayan kişi, "Özel bir satış çalışmamız var. Yüzüncü yıl anısına 103 adet özel şarap hazırlattık. Her pakette 2 adet şarap var ve bunları 250 TL'den satıyoruz" dedi.

Bu şekilde bir pazarlama tekniği karşısında ne yapacağını şaşıran kongre üyeleri de olaya tepki gösterdi. Aranan üyeler, "Ramazan'ın birinci günü böyle bir satış olur mu? insanların dini değerlerine saygı yok mu? Ayrıca yüzüncü yıl geçeli 6 yıl oldu" diyerek Beşiktaş yönetimini bu konuda daha dikkatli olmaya davet etti.

Telefonla satışa biraz mola
Bunun üzerine pazarlamadan sorumlu yönetici Hakan Aksoy devreye girdi. Kongre üyelerinden özür dileyen Aksoy, hemen telefonla satışı durdurdu. Ancak böyle bir çalışma olduğunu da kabul eden Aksoy, "Ramazan'dan önce başlatmıştık. Gerekli uyarılar yapılacak" dedi.

Bu arada şarapların satışında telefonla pazarlama yöntemine, Ramazan ayından sonra devam edileceği öğrenildi.

(takvim)

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:36

İLGİLİ HABERLER