Spor
  • 29.7.2019 12:52

Beşiktaş, Yevhen Konoplyanka için kollarını sıvadı

COLLINS ÇOK YAKIN

BEŞİKTAŞ, Paderborn’un 24 yaşındaki Nijeryalı sol beki Jamilu Collins ile yakından ilgileniyordu. Fussball’ın haberine göre: Siyah-Beyazlılar, Collins konusunda önemli mesafe kat etti. Gökhan Gönül ve Caner Erkin’in ilerleyen yaşları sebebiyle Kartal, bek bölgesinde operasyona gitti.

DORUKHAN SESSİZLİĞİ

Adı uzun süre İtalyan ekipleriyle anılan Dorukhan konusunda son dönemde sessizlik hakim. Başkan Fikret Orman’ın, “Satışına sıcak bakmıyorum” dediği genç futbolcunun en az 1 sezon daha Beşiktaş forması giymesi bekleniyor.

Beşiktaş, Yevhen Konoplyankaiçin gaza bastı

STOPER transferini bitiren, sol bek için geri sayıma geçen Beşiktaş, sol kanat için de takviye yapmaya hazırlanıyor. Schalke'nin 29 yaşındaki futbolcusu Yevhen Konoplyanka ile görüşen ve olumlu yanıt alan siyah-beyazlılar, Ukraynalı oyuncunun kulübü ile de temaslarını sürdürüyor. Fenerbahçe'nin de devrede olduğu transfer için yönetimin seferber olduğu kaydedildi. Konoplyanka geçen sezon Schalke formasıyla 21 maçta 1 gol, 1 asist kaydetmişti.

Roco giderse iki stoper gelecek

BEŞIKTAŞ'TA gözden çıkarılan Mirin, kendisini isteyen Amiens kulübü ile maaş pazarlıklarını sürdürüyor. Yönetim ise Abdullah Avcı'nın alternatif olarak kadroda tutulmasından yana görüş bildirdiği Enzo Roco için gelen teklifleri değerlendirme kararı aldı. Başkan Fikret Orman ve ekibi, Roco'nun da satılması halinde Martins İndi'nin yanı sıra bir stoper daha transfer edecek.

Kartal'ın rakibi Larissa

BEŞIKTAŞ, Avusturya kampındaki ikinci hazırlık maçını bugün Yunanistan 2. Ligi ekiplerinden Apollon Larissa ile oynayacak. Bischofshofen'daki karşılaşma TSİ 19.00'da başlayacak. Siyah-beyazlılar, ilk maçında İspanyol temsilcisi Eibar'a 2-0 mağlup olmuştu.

Güncellenme Tarihi : 29.7.2019 12:53

İLGİLİ HABERLER