BEŞİKTAŞ YÖNETİMİ FENERBAHÇE GALİBİYETİ İÇİN NE DEDİ?
İSTANBUL - Kıvanç Oktay, Fenerbahçe karşısında çok iyi mücadele ettiklerini ve haklı bir galibiyet aldıklarını vurgulayarak, ''Her geçen hafta daha iyiye gidiyoruz. Biz takımımızın, hocamızın iyi olduğunu ve yükselişe geçeceğimizi hep söylüyorduk. Söylediklerimiz de her geçen hafta çıkıyor. Takım için, camia için, yönetim için ihtiyacımız olan güzel bir galibiyet aldık'' diye konuştu.
Fenerbahçe galibiyetinin kendilerini rahatlatmaması gerektiğini vurgulayan Oktay, önlerinde daha uzun bir yolun olduğunu kaydederek, ''Fenerbahçe galibiyeti sadece bizler için iyi bir moral oldu. Aynı istikrarı sürdürmemiz gerekiyor. Son 3 haftadır çıkıştayız. Aslında Trabzonspor maçında da iyi oynadık ama şanssızdık. Şimdi kaybettiğimiz puanlara daha çok yanıyorum'' dedi.
Oktay, Carew'in de sık sık eleştirildiğini hatırlatarak, ''Carew gibi futbolcular bu tip zorlu maçlarda kendini gösteriyor. Bütün herkes kendisini eleştiriyordu. Ama dün yaptığı birkaç hareketle maçı kazandırdı'' dedi.
Oktay, artık Fenerbahçe maçının geride kaldığını ve herşeyleriyle 4 Kasım Perşembe günü UEFA Kupası'nda oynayacakları Athletic Bilbao maçına konsantre olmaları gerektiğini vurguladı.
Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 23:11