Spor
  • 29.5.2016 12:40

Beşiktaş'tan Mario Gomez'e dudak uçuklatan teklif

Beşiktaş'tan Gomez'e çılgın teklif!

Beşiktaş, opsiyonunu kullanmadığı için hakları yeniden Fiorentina'ya geçen ve İtalyanlar'ın 8 milyon Euro bonservis istediği Gomez'e, “Bonservissiz gel, yıllık 6 milyon Euro verelim” dedi.

Beşiktaş'ın sezon başında İtalyan ekibi Fiorentina'dan kiraladığı Alman golcü MarioGomez'in gelecek sezon da siyah-beyazlı takımda kalıp kalmayacağı belirsizliğini korurken taraflardan her gün yeni bir hamle geliyor.

"BONSERVİSSİZ GEL, 6 MİLYON EURO VERELİM"
30 yaşındaki forvet, sadece bin Euro tutan ve 21 Nisan'da kullanılması gereken opsiyonu için adım atmayınca, hakları yeniden Fiorentina'ya geçti. Bunun üzerine tok satıcı rolüne bürünen İtalyan ekibi, siyah-beyazlılardan 8 milyon Euro talep etti. Transferi bin Euro'ya bitirmek varken şimdi 8 milyon Euro bonservis bedeli vermek istemeyen Beşiktaş yönetimi ise yeni bir hamle ileri sürdü. Siyah-beyazlı yönetim, Gomez'le konuşarak, "Bonservis sorununu çöz gel, sana yıllık 6 milyon Euro ücret verelim" dedi.

SPONSOR ARAYIŞLARI BAŞLADI
Alman oyuncu, geçen sezon 3 milyon 500 bin Euro'su yıllık ücret, 2 milyon Euro'su imza parası olmak üzere toplam 5.5 milyon Euro kazandı. Alman golcüyü kadrosuna katmak isteyen Avrupa ekipleri arasında şu anda sadece Almanya'dan Wolfsburg yer alıyor. Yeşil-beyazlıların ise Gomez'e yıllık ücret olarak 3 milyon Euro önerdikleri belirtildi. Gomez, siyah-beyazlıların şartını yerine getirirse iki katı fazla parakazanacak. Gözler ise, Alman oyuncunun Fiorentina ile yapacağı toplantıya çevrildi. Bu arada siyah-beyazlı yönetimin, reklam çekimleri için yıldız oyuncunun alınmasını bekleyen spor firması adidas ile görüşerek oyuncu için sponsor olmasını istediği de öğrenildi. (sporx)

Güncellenme Tarihi : 29.5.2016 12:54

İLGİLİ HABERLER