Spor
  • 31.1.2014 20:58

Beşiktaş'tan Ronaldinho bombası

İşte Ronaldinho ile Beşiktaş arasındaki transfer görüşmelerinin perde arkası..

Brezilya basını, Ronaldinho’nun, sözleşme şartlarına ilişkin yükümlülüklerini yerine getiremeyen kulübü Atletico Mineiro ile olan sözleşmesini feshetme kararı aldığını yazdı.

Yerel basında çıkan haberlere göre, Atletico Mineiro Kulübü Başkanı Alexandre Kalil'le görüşen Ronaldinho’nun menajeri ve ağabeyi Roberto Assis’in, sözleşme feshi için gereken 200 bin dolarlık cezayı ödeyeceği belirtildi.

Ronaldinho'nun Çin ve Dubai’den gelen teklifleri düşündüğü ve kısa bir süre içerisinde kararını vereceği öğrenildi.

FLAŞ! Ronaldinho sözleşmesini feshediyor

Öte yandan, yıldız oyuncunun menajeri Assis’in, Beşiktaş'la yeniden görüşebileceği iddia edildi. Ronaldinho'nun abisiyle yaptığı görüşmede Çin ve Dubai'den gelen tekliflere sıcak bakmadığını söylediği ve Beşiktaş seçeneğini yeniden değerlendirebileceği ifade edildi.
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:01

İLGİLİ HABERLER