Spor
  • 31.3.2015 10:16

Bilic ile Sosa birbirine girdi

Fenerbahçe-Beşiktaş maçının devre arasında Slaven Bilic ile Jose Sosa arasında çok sert bir tartışmanın yaşandığı, ikilinin fiziki bir kavganın eşiğinden döndüğü iddia edildi.

Fenerbahçe-Beşiktaş maçı bitti, aradan günler geçti, ancak derbinin perde arkasında yaşananlar bitmedi. Herkes Emre Belözoğlu-Slaven Bilic arasında yaşananları tartışırken, gerilimin sadece iki ezeli rakip arasında olmadığı ortaya çıktı. Derbiden günler sonra gün yüzüne çıkan bir olayın perde arkasında yaşananlar ise şöyle:

ÖFKE ÜZERİNE ÖFKE
Şükrü Saracoğlu Stadı'nda ilk 45 dakika tamamlanmış; saha içinde Emre Belözoğlu ile yaşadığı gerilimin soyunma odası koridorlarına da yansımasıyla Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic çok sinirlenmişti. Bu öfkenin de etkisiyle soyunma odasına giren Hırvat çalıştırıca, takımını beklemeye başladı. Özellikle 45 dakikada Fenerbahçe önünde pozisyona girmekte zorlanan ve kötü bir görüntü ortaya koyan oyuncularına tepki gösteren Bilic'in hedefinde ise Jose Sosa vardı.

'ÇIK, BU DURUMU DÜZELT'
Olcay'ın yerine sol kanatta oynattığı tecrübeli oyuncunun performansını yeterli bulmayan Bilic, ilk tepkiyi yıldız futbolcuya gösterdi. Sosa'nın odaya girişini bekleyen Bilic, oyuncusunu görür görmez, "Ayağına gelen yaklaşık 20 topun 15'ini kaybettin. Bu senden beklemediğim bir oyun. Açıkçası hayal kırıklığına uğradım. Şimdi çık, bu durumu nasıl düzeltirsen düzelt" diye bağırdı. Bilic'in ses tonunun yüksek olması bugüne kadar sakinliği ile tanınan Sosa'nın da tepkisine neden oldu.

FİZİKSEL TEMAS ÖNLENDİ
Hocasına aynı şekilde sert bir ses tonuyla yanıt veren tecrübeli orta saha oyuncusu, "Nedense hep bana bağırıyorsun. Burada bir tek ben mi varım? Sana katılmıyorum" diyerek doğruca tuvalete yöneldi. Sosa'nın bu sert karşılığı ve hemen tuvalete gitmesi Bilic'i daha da kızdırdı. Arjantinli oyuncunun arkasından hızlıca tuvalete yönelen Hırvat teknik adamı, araya giren futbolcular sakinleştirirken, olası bir fiziki kavganın da önüne geçilmiş oldu.



TESİSLERDE BARIŞ
Fenerbahçe maçının devre arasında yaşanan bu tartışma, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde yerini barışa bıraktı. Teknik direktör Slavenr Bilic, tepki gösterdiği oyuncusunun yanına gidip gönlünü aldı ve sarıldı. Bilic, bu sözlü kavga sonrası tesislerde, "Bu tür şeyler maçın geriliminden olur. Uzatmaya gerek yok. Bu durum içimizdeki hırstan kaynaklanıyor" diyerek takımına izin verdi. (Habertürk)

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 21:17

İLGİLİ HABERLER