Gündem
  • 6.11.2008 15:24

BİNBİR GECE PES DEDİRTTİ

Hani kötü kadınlığın her numarasını yapıyor. Bir nevi Matahari. Bara gidiyor, adam tavlıyor. Melek ile bara gidiyor. Barın sahibi de Mert, hani bir gece sarhoş olup da "şey" olmuştu. Çocuk seviyor Melek'i "bir gecelik olmaz hayat boyu olsun" diyor. Melek onu kırmış. Neyse barda yanına gidiyor, bu sırada Matahari Eda karşı masada kesmiş adamı, o da onların yanına gidiyor.
Artık Kerem babasını buldu ya tamam. O da onu sevdi. Ama Semih inatçı gitmiş otelde kalıyor... Kerem çaktırmadan arkadaşının barında ona iş ayarlıyor. Eski gitarcılardan, Erkin Koray'ın arkadaşı olmalı. Neyse çalmaya başlıyor orada. Bu arada Kerem, mutsuz bir hamilelik geçiren Bennu'nun kalbini, aldığı büyük boy Pembe Panter ile kazanıyor.
Onur, Şehrazat'ı takip ettirirken anlaşılıyor ya bu durumda aralar biraz soğuyor. Ama bir gece Şehrazat buzdolabından içmek için bir şeyler ararken arkadan Onur gelip, sarılıyor ve aralarında geçen barış ve sevgi dolu diyalog sonucu yatağa doğru ilerliyorlar.
Bölüm böyle bitecek derken Şehrazat, Eda ile Onur'un bürosunda çalışmaya karar veriyorlar, değişiklik olsun diye olacak! Boş CD arayan Şehrazat, Onur'un çekmecesini açınca bir de ne görüyor; kendisi ile ilgili bir CD mevcut. Yaa bakalım ne olacak haftaya. CD'de ne var? Ergenekon olmasın!

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 04:34

İLGİLİ HABERLER