Gündem
  • 24.3.2021 12:58

Bir anda gökyüzünde beliren küreler dehşete düşürdü!

UFO'larla ilgili iddialar bitmek bilmiyor. Yıllardır uzaylıların Dünya'yı ziyaret ettiği söyleniyor. Hatta uzaylılarla iletişime geçtiğini veya kaçırıldığını söyleyen birçok insan var. UFO'lara ait olduğu söylenen videolar ve görüntüler de var. Şimdi bu iddiaların arasına yeni bir tanesi daha katıldı. Kanada'nın Toronto kentinde çekilen bir video sosyal medyaya damga vurdu. UFO'larla ilgili iddialar bitmek bilmiyor. Yıllardır uzaylıların Dünya'yı ziyaret ettiği söyleniyor. Hatta uzaylılarla iletişime geçtiğini veya kaçırıldığını söyleyen birçok insan var. UFO'lara ait olduğu söylenen videolar ve görüntüler de var. Şimdi bu iddiaların arasına yeni bir tanesi daha katıldı. Kanada'nın Toronto kentinde çekilen bir video sosyal medyaya damga vurdu. İşte UFO'lara ait söz konusu o video ve komplo teorisyenlerinin konu hakkındaki açıklamaları...

UFO Sightings Daily tarafından belirtilenlere göre 20 Mart tarihinde Kanada'nın Toronto kentinde üç UFO görüldü. Videoyu çeken kişi yaptığı açıklamada, "Eşimle birlikte 21:00'da gökyüzünde üç tane parmak ışığın olduğunu gördük. Kırmızı ve turuncu renkteki parlak küreler üçgen şeklinde havada duruyordu. Ağaçların arkasında kaybolmadan önce kuzey yönüne doğru hareket ettiler." dedi.

Ünlü komplo teorisyeni Scott C. Waring videoyu izlediğini ve uzay gemilerinin askeri bir formasyonda durduğunu belirtti.

Waring'e göre videoda üçgen formasyonunda duran UFO'lara başkaları da katılıyor ve sonra gözden kayboluyorlar.

Waring bu parlak kürelerin yani UFO'ların dünya çapında birçok ülkede görüldüğünü de ayrıca vurguladı.

Waring bununla birlikte UFO'ların görülme oranında artış olduğunu ve Kanada'daki uzaylı aktivitesinin arttığını belirtti.

Başka bir komplo teorisyeni de, kürelerin kesinlikle insanları gözlemlemek için gelen UFO'lar olduğunu ve genel olarak UFO'ların görülme oranının son bir yıl içinde oldukça yükseldiğini söyledi.


 

Güncellenme Tarihi : 24.3.2021 13:02

İLGİLİ HABERLER