
BİRAND, KANSERE MEYDAN OKUDU
Ayşenur Arslan'ın programı Medya Mahallesi'ne bağlanan deneyimli gazeteci Mehmet Ali Birand, geçirdiği ameliyatı ve sağlık durumunu anlattı.
Geçtiğimiz Cuma günü ameliyat olan gazeteci Mehmet Ali Birand, Ayşenur Arslan'a sürpriz yaptı ve canlı yayına bağlandı. Bu durum karşısında oldukça şaşıran Arslan, Birand'ın sağlık durumunu sordu.
İlk defa ameliyat olmadığını ve vücudunun ameliyata alışık olduğunu belirten deneyimli gazeteci, "Bundan sonrası kolay., ufak tefek ağrılarım var ama onu da atlatacağım" dedi. Birand, ameliyatının oldukça başarılı geçtiğini ve kısa bir süre sonra hastaneden çıkacağını da sözlerine ekledi.
Ayşenur Arslan konuşmanın sonlarında Birand'a, Milliyet yazarı Hasan Cemal'in Kandi'de Murat Karayılan ile yaptığı görüşmeyi sordu.
Mehmet Ali Birand, yapılan röportajın çok önemli olduğunu ve Hasan Cemal'in genç gazetecilerden daha genç olduğunu ispat ettiğini belirtti.
Birand, sağlık durumuyla ilgili de NTV'de şu açıklamayı yaptı:
"Sağlığım iyi kendimi iyi hissediyorum ve toparlanacağım. Önümüzdeki birkaç hafta içinde tam da toparlanırım. Ondan sonra da gelecek sezon yola devam edeceğim inşallah. İstediğim buydu hiçbir zaman da kanserin beni yeneceğine inanmadım kafamı oraya koymadım. Ben kendi işimi yaparım öbür tarafı ne olursa olsun diye gittim ve şimdi kazandım ama bakalım sonrası da var tabii."