Asayiş
  • 7.1.2014 03:08

Birbirlerini bağlayıp arabayla denize uçtular

Yaklaşık 30 metre açıkta suya gömülen otomobildeki şahısların cesedi, dalgıçlar tarafından çıkarıldı.
Görgü tanıklarının ifadesine göre, içerisinde bir bayan ve bir erkeğin bulunduğu otomobil, Atatürk Parkı içerisine gelerek bir ağacın yanına park etti. Burada bir süre sohbet eden şahıslardan bayan olan, elindeki tabancayla havaya bir kaç el ateş açıp tekrar otomobile bindi. Araçtakiler daha sonra bulundukları otomobili hızla denize sürerek suya gömüldü. Vatandaşların ihbarı ile olay yerine gelen polis ekipleri, Sahil Güvenlik Komutanlığı ve Deniz Şube Müdürlüğü'nden yardım istedi.
Havanın karanlık olması nedeniyle güç şartlarda gerçekleştirilen arama kurtarma çalışmaları yaklaşık 1 saat sürdü. Dalgıçlar tarafından önce suyun altındaki otomobilin yeri belirlendi, ardından içindekiler çıkarıldı. Sahil Güvenlik ve Deniz Şube Müdürlüğü'nden 3 bot ve 4 dalgıcın katıldığı kurtarma çalışması sonrası önce erkeğin, ardından da kadının cesedine ulaşıldı. Cesetlerin bir birlerine ellerinden iple bağlı olduğu belirtildi.
Sahil Güvenlik botuna alınan her iki ceset, daha sonra sahile çıkarılarak burada bekleyen ambulanslarla Mersin Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi morguna kaldırıldı. Denizin derinliklerinde kaybolan otomobilin ise, daha sonra çıkarılacağı ifade edildi. Otomobilin plakasını belirleyen polis ekipleri, ölen kişilerin kimliklerine ulaşmak için çalışma başlattı.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:42

İLGİLİ HABERLER