Yaşam
  • 22.3.2021 23:40

Birkan Sokullu hastanelik oldu

KAYNAK : MİLLİYET

TRT1'de yayınlanan 'Masumlar Apartmanı' dizisinde Han karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Birkan Sokullu, sevenlerini korkuttu. Önceki gün Nişantaşı'ndaki hastaneden çıkarken objektiflere yansıyan yakışıklı oyuncu, sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.

'Masumlar Apartmanı' dizisinde başrolleri Ezgi Mola, Farah Zeynep Abdullah ve Merve Dizdar ile paylaşan Birkan Sokullu, hayranlarını endişelendirdi.

SAĞLIK DURUMU HAKKINDA KONUŞTU

SAĞLIK DURUMU HAKKINDA KONUŞTU

Önceki gün Nişantaşı'ndaki özel bir hastaneden çıkarken objektiflere yansıyan yakışıklı oyuncu, sağlık durumu hakkında konuştu.

Hastane çıkışı elinde reçetesiyle görüntülenen Sokullu, "Korkulacak bir durum yok. Geçenlerde yürüyüş yaparken ayağımı incittim. Şu anda iyiyim" dedikten sonra aracına binerek evinin yolunu tuttu.

OYUNCULUĞA BÖYLE BAŞLADI

OYUNCULUĞA BÖYLE BAŞLADI

2003'te 'Best Model Turkey'de üçüncü olduktan sonra 'Küçük Kadınlar' dizisiyle oyunculuğa adım atan Birkan Sokullu, Tuğba Ekinci'nin 2005 yılında çekilen 'Kutu Kutu' klibinde rol almıştı.

Yakışıklı oyuncu şimdilerde, 'Masumlar Apartmanı' dizisinde Han karakterini canlandırıyor.

İKİ YILDIR BİRLİKTELER

İKİ YILDIR BİRLİKTELER

Birkan Sokullu, yaklaşık iki yıldır Eda Gürkaynak ile aşk yaşıyor. İlişkilerini gözlerden uzak yaşayan çift, zaman zaman objektiflere yakalanıyor.

AŞKINI ANLATTI

AŞKINI ANLATTI

Aslı Enver’den 2015'te boşanan, Berrak Tüzünataç'la üç yıl aşk yaşayan, bir diğer meslektaşı Dilan Çiçek Deniz'le olan ilişkisi ise kısa süren Sokullu, geçtiğimiz günlerde Hello dergisine özel hayatına dair açıklamalarda bulunmuştu.

Sosyetik çift Sinem-Kemal Gürkaynak'ın kızları Eda ile birlikte olan 35 yaşındaki oyuncu, "Başlarda ayrı şehirlerde, farklı zaman dilimlerinde yaşadık. Bu bize beraberken anda kalabilmeyi öğretti. Çok keyifli vakit geçirmeye başladık. Pozitif ve mutlu bir enerjimiz var. Birbirimizin hayatını kolaylaştırıyoruz" demişti.

Güncellenme Tarihi : 22.3.2021 23:47

İLGİLİ HABERLER